Milogled Bluff Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ne treba lomiti preko kolena. Jutro je pametnije od veceri.
najgori Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 zavrsio peljevina "empire v" - tipicni peljevin, ipak manje mi se svidja od prethodnih.zavrsio matvejevica "druga venecija" - topla preporuka.razmisljam se da li da procitam the ghost pre nego sto dodje film u bioskope ili nesto drugo...
nisam ja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 fotografije iz pakla se zovu kako u originalu?josh bolje link za pdf.
Joshua Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 (edited) fotografije iz pakla se zovu kako u originalu?josh bolje link za pdf. South of no North: Stories of the Buried Life ima na gigapediji. Edited April 5, 2010 by Joshua
nisam ja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 South of no North: Stories of the Buried Life ima na gigapediji.
luba Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda
notenoughreasonsforclaire Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.
luba Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.ne znam, danas sam cula reklamu na radiju da je u knjizarama, pa pohitala da objavim. vidim sad da ni oto nije na sajtu stavio da je izasla, ali pretpostavljam da su dani u pitanju.spremi se na "cigletinu" :)inace, pocela sam novi projekat, pauziram sa ciglama, pa krenula sa knjigama dece roditelja pisacaprvi je bio ovaj singeni su savrseno odradili posao, a verovatno je mamin uticaj povremeno zastrasujuca atmosfera flikerovstine u vezi sa opsesijom filmovima i tako to.(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti) a sad mozda jos veci zalogaj ovom sinu da nadmasi tatu.i ovde deluje da je genetika carski uspela, samo sto nema ama bas nikakve veze sa tatom. sto je, verovatno, i nemoguce da se tako brzo ponovi i jos u istom veku.
najgori Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 budalastina - mozda je film bolji. samo za ljubitelje aerodromske literature
Joshua Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 prvi je bio ovaj sin(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti)obavezno! zbog ovakvih prilika uvek držim par neplaćenih računa u šteku.
darling Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) zivot i smrt milana junaka vojislava pejovicaodlicna knjiga. tizeri na http://www.milanjunak.com Edited April 12, 2010 by darling
Аврам Гојић Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) izgladio jednu staru nesuglasicu i usput dobioto je lepo. a sada da pocnem da citam. Edited April 12, 2010 by vasudeva418
Mp40 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ima li neka ili neki "Filosofiju palanke" u nekom elektronskomu formatu?Ako ima, javte se simpaticnom, usamljenom momku zeljnom vruceg MMS-a na PM. Fala.
notenoughreasonsforclaire Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda Izaslo! Uh, ko ce docekati sredu da se dogegam do BG-a...
msmodesty Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda zelim, zelim, zelim!i zahvaljujem mojoj "dilerki domace literature" Thermal Bug na iznenadjujucoj knjizinisam se ni nadala sta ce da me strefi. Turbo-folk nije mrtav ma koliko jedna kriticarka rece kako je ova knjiga kao satira na isti dosla kasno ja bas mislim da joj je sad pravo vreme. Par nedelja u Srbiji pa mi se glava zavrtela od turbo-folka i tresha sto domaceg sto stranog. da li se satirom moze ubiti ta grdosija sto davi? nece moci. nazalost.
Recommended Posts