Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Ne treba lomiti preko kolena. Jutro je pametnije od veceri.

Posted

zavrsio peljevina "empire v" - tipicni peljevin, ipak manje mi se svidja od prethodnih.zavrsio matvejevica "druga venecija" - topla preporuka.razmisljam se da li da procitam the ghost pre nego sto dodje film u bioskope ili nesto drugo...

Posted

fotografije iz pakla se zovu kako u originalu?josh bolje link za pdf.

Posted (edited)
fotografije iz pakla se zovu kako u originalu?josh bolje link za pdf.
South of no North: Stories of the Buried Life ima na gigapediji. Edited by Joshua
Posted
South of no North: Stories of the Buried Life ima na gigapediji.
:wub:
Posted
ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.kicma_noci_banner.jpgpet minuta uvoda
Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.
Posted
Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.
ne znam, danas sam cula reklamu na radiju da je u knjizarama, pa pohitala da objavim. vidim sad da ni oto nije na sajtu stavio da je izasla, ali pretpostavljam da su dani u pitanju.spremi se na "cigletinu" :)inace, pocela sam novi projekat, pauziram sa ciglama, pa krenula sa knjigama dece roditelja pisacaprvi je bio ovaj sin9780061147975.jpggeni su savrseno odradili posao, a verovatno je mamin uticaj povremeno zastrasujuca atmosfera flikerovstine u vezi sa opsesijom filmovima i tako to.(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti)

king_hill.jpg

a sad mozda jos veci zalogaj ovom sinu da nadmasi tatu.51memSSrjgL._SL500_AA300_.jpgi ovde deluje da je genetika carski uspela, samo sto nema ama bas nikakve veze sa tatom. sto je, verovatno, i nemoguce da se tako brzo ponovi i jos u istom veku.

Posted
200px-Ghost_cover_scan_.jpgbudalastina - mozda je film bolji. samo za ljubitelje aerodromske literature
Posted
prvi je bio ovaj sin(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti)
obavezno! zbog ovakvih prilika uvek držim par neplaćenih računa u šteku. biggrin.gif
Posted (edited)

izgladio jednu staru nesuglasicu i usput dobiomarchcover.jpgto je lepo. a  sada da pocnem da citam.

Edited by vasudeva418
Posted

ima li neka ili neki "Filosofiju palanke" u nekom elektronskomu formatu?Ako ima, javte se simpaticnom, usamljenom momku zeljnom vruceg MMS-a na PM. Fala.

Posted
ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.kicma_noci_banner.jpgpet minuta uvoda
Izaslo! Uh, ko ce docekati sredu da se dogegam do BG-a...
Posted
zelim, zelim, zelim!i zahvaljujem mojoj "dilerki domace literature" Thermal Bug na iznenadjujucoj knjizi1242v.jpgnisam se ni nadala sta ce da me strefi. Turbo-folk nije mrtav ma koliko jedna kriticarka rece kako je ova knjiga kao satira na isti dosla kasno ja bas mislim da joj je sad pravo vreme. Par nedelja u Srbiji pa mi se glava zavrtela od turbo-folka i tresha sto domaceg sto stranog. da li se satirom moze ubiti ta grdosija sto davi? nece moci. nazalost.