April 5, 201015 yr zavrsio peljevina "empire v" - tipicni peljevin, ipak manje mi se svidja od prethodnih.zavrsio matvejevica "druga venecija" - topla preporuka.razmisljam se da li da procitam the ghost pre nego sto dodje film u bioskope ili nesto drugo...
April 5, 201015 yr fotografije iz pakla se zovu kako u originalu?josh bolje link za pdf. South of no North: Stories of the Buried Life ima na gigapediji. Edited April 5, 201015 yr by Joshua
April 7, 201015 yr ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.
April 7, 201015 yr Je l' to znaci da je stigla u knjizare ili...? Juce bejah, ne nadjoh je.ne znam, danas sam cula reklamu na radiju da je u knjizarama, pa pohitala da objavim. vidim sad da ni oto nije na sajtu stavio da je izasla, ali pretpostavljam da su dani u pitanju.spremi se na "cigletinu" :)inace, pocela sam novi projekat, pauziram sa ciglama, pa krenula sa knjigama dece roditelja pisacaprvi je bio ovaj singeni su savrseno odradili posao, a verovatno je mamin uticaj povremeno zastrasujuca atmosfera flikerovstine u vezi sa opsesijom filmovima i tako to.(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti) a sad mozda jos veci zalogaj ovom sinu da nadmasi tatu.i ovde deluje da je genetika carski uspela, samo sto nema ama bas nikakve veze sa tatom. sto je, verovatno, i nemoguce da se tako brzo ponovi i jos u istom veku.
April 8, 201015 yr prvi je bio ovaj sin(joshua, ovo je za posebno za tebe, proveri da li imaju u posti)obavezno! zbog ovakvih prilika uvek držim par neplaćenih računa u šteku.
April 12, 201015 yr zivot i smrt milana junaka vojislava pejovicaodlicna knjiga. tizeri na http://www.milanjunak.com Edited April 12, 201015 yr by darling
April 12, 201015 yr izgladio jednu staru nesuglasicu i usput dobioto je lepo. a sada da pocnem da citam. Edited April 12, 201015 yr by vasudeva418
April 12, 201015 yr ima li neka ili neki "Filosofiju palanke" u nekom elektronskomu formatu?Ako ima, javte se simpaticnom, usamljenom momku zeljnom vruceg MMS-a na PM. Fala.
April 14, 201015 yr ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda Izaslo! Uh, ko ce docekati sredu da se dogegam do BG-a...
April 14, 201015 yr ja odavno procitala, a sad mogu i obicni smrtnici.pet minuta uvoda zelim, zelim, zelim!i zahvaljujem mojoj "dilerki domace literature" Thermal Bug na iznenadjujucoj knjizinisam se ni nadala sta ce da me strefi. Turbo-folk nije mrtav ma koliko jedna kriticarka rece kako je ova knjiga kao satira na isti dosla kasno ja bas mislim da joj je sad pravo vreme. Par nedelja u Srbiji pa mi se glava zavrtela od turbo-folka i tresha sto domaceg sto stranog. da li se satirom moze ubiti ta grdosija sto davi? nece moci. nazalost.