Jump to content

Civilization

Featured Replies

Jel vam to download za mobile version igre? Nije ona bas dobro optimizovana, posle 2-3 sata igranja, kada naraste partija, ceka se po 10min na procesuiranje jednog poteza. Igrao ja na iPadu.

• Replies 331
  • Views 39.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Najavljena Civilizacija VII, a niko ne komentariše?     Možda i najveće promene do sada u odnosu na prethodnika. Na Civ fanatics forumu ima tona tema gde se o tome diskutuje,

• @Sammael Za Civ6 - koji su modovi koji unapredjuju UI ili makar neke osnovne, elementarne AI stvari? Ja sam poceo sa sesticom ima circa pola godine ali nekako mi ne ide. Kao da nesto fali, dodjem i u

• Ja isto kao ShanJan, nisam imao vremena i koncentracije za CivVI, tako da sam ostao na Civ V Vox Populi (ređe, jer mi je dosta nestabilna pa me nervira kad krahira u odsudnom momentu povezivanja grado

2 hours ago, goofs said:

Jel vam to download za mobile version igre? Nije ona bas dobro optimizovana, posle 2-3 sata igranja, kada naraste partija, ceka se po 10min na procesuiranje jednog poteza. Igrao ja na iPadu.

Ovo je preko Netflixa, pa je možda bolje. Doduše verovatno zavisi i od toga na cemu se igra.