Sammael Posted September 8 Posted September 8 @lord_s evo šta koristim od UI modova: - Better builder charges tracking - Better Civilopedia - Better Espionage screen - Better loading screen - Better report screen - Colorized historic moments - CQUI - Detailed map tacks (OBAVEZNO) - Detailed wonder reminder - Extended policy cards - Leuigi's Unique District Icons - Quick Deals (OBAVEZNO) - Sukritact's global relations panel - Sukritact's more city and unit info stack - Sukritact's simple UI adjustments - What did I promise? 1
*edited by mod Posted December 11 Posted December 11 CIV 6 sa svim ekspanzijama dostupan za džabe na Netflixu.
Amos Posted December 11 Posted December 11 Lol, šta je ovo, uskoro će nam davati letovanje u Soko Banji samo da pristanemo na pretplatu. 2
radisa Posted December 11 Posted December 11 19 minutes ago, *edited by mod said: CIV 6 sa svim ekspanzijama dostupan za džabe na Netflixu. jesi uspeo da ga downloaduješ? Meni odbio, kaže da mi telefon nije podoban... ZFOLD5 nije podoban... Jbt...
Ros Posted December 11 Posted December 11 36 minutes ago, *edited by mod said: CIV 6 sa svim ekspanzijama dostupan za džabe na Netflixu. odolevam odoleću hoću
radisa Posted December 11 Posted December 11 4 minutes ago, Shan Jan said: Eh kad se setim straog CIV-a... Ja još igram civ2, meni bolje ne treba 1
Amos Posted December 11 Posted December 11 Mene je Civ 6 održao mentalno kroz najgore dane pandemije, ono zaključavanje i prvo leto. Pa posle u nastavku Rocket League kad je krenuo Delta soj. 1
Shan Jan Posted December 11 Posted December 11 Ja sam najvise voleo Civ3, jedino me je nerviralo sto korupcija toliko ubija proizvodnju da cim se odmaknes malo od palate taj grad ne sluzi vise nicemu.
radisa Posted December 11 Posted December 11 5 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam najvise voleo Civ3, jedino me je nerviralo sto korupcija toliko ubija proizvodnju da cim se odmaknes malo od palate taj grad ne sluzi vise nicemu. Pređi u demokratiju, izgradi sudove Mislim, tako je na civ2, ako se dobro sećam slično je i na 3... Kupio sma pre godinu dana četvorku za 2 evra, na GOGu, igrao malo, i rekao da je prekompleksno za moj napaćeni mozak i odustao... Mogu da zamislim šta je sa novijim... Eto, imao sma ideju da skinem 6, ali mi ne da... :(
goofs Posted December 11 Posted December 11 Jedan blast into the past, moj prvi susret sa Civ 1, mlađani gufs od jedva 9 leta. Prvi put kad sam upalio igru mislio sam da su Romans Rumuni i nisam kapirao što bi iko igrao ovo sa Rumunima Nisam ja baš razumeo kako se igra civilizacija, Engleski sam polunatucao, pa sam to pikao kao Dune i Warcraft tada. Gradio sam isključivo svetska čuda u gradovima, poneku fabriku i štancovao vojsku. Čim bih izašao sa vojskom iz grada krenule bi demonstracije dva poteza kasnije, zarad nečega što nisam razumeo, a skapirao sam da to prestaje čim vratim vojsku u grad tako da je svaki grad imao po jedan bataljon koji ne mrda odatle. Drugim rečima, igrao sam kao prodigal son Staljina i Hitlera 1 1
Shan Jan Posted December 11 Posted December 11 1 hour ago, radisa said: Pređi u demokratiju, izgradi sudove Mislim, tako je na civ2, ako se dobro sećam slično je i na 3... Kupio sma pre godinu dana četvorku za 2 evra, na GOGu, igrao malo, i rekao da je prekompleksno za moj napaćeni mozak i odustao... Mogu da zamislim šta je sa novijim... Eto, imao sma ideju da skinem 6, ali mi ne da... :( Ma gradio sam i courthouse, ne vredi, cim si 2-3 grada udaljen od palate ili forbidden palace, mozes da se jebes. Meni je cetvorka omiljena, tu su ubacili religiju da igra mnogo bitniju ulogu i bas je nekako super. Jeste veliki skok sa trojke na cetvorku ali vredi. Petica je jako slicna cetvorci. Sestica mi je toliko bila nov ai komplikovana a nije delovala nesto mnogo bolja da sam odustao.
*edited by mod Posted December 11 Posted December 11 4 hours ago, radisa said: jesi uspeo da ga downloaduješ? Meni odbio, kaže da mi telefon nije podoban... ZFOLD5 nije podoban... Jbt... Fold telefoni nisu zvanično kompatibilni. Moja Motorola sa 12gb rama i android 14 bi trebala da radi jer zahtevaju 4gb Rama i android 8+ ali je i meni prvo izbacio da ne može pa sam brzo našao apk mirror, skinuo fajl i instaler i evo probao i radi. Naravno bez obzira što je preko APK i dalje treba Netflixu nalog. Zauzima oko 6gb
Recommended Posts