Jump to content
IGNORED

Kupovina racunara i komponenti

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted

Au ala ste smorili svi, covek je trazio 2.1 za 25 evra a ne da ugradjuje saund sistem koji ce da usvirava i da na njemu pusta first press vinile  :lolol:

Ja stojim iza preporuke za Microlab kao firmu, jer isporucuju uglavnom kvalitet koji je nesto iznad onoga sto se kod nas ocekuje za te pare, moja teorija glasi da je u pitanju brend male vidljivosti i da mu to obara cenu. Primer za njihov kvalitet su Solo 6C zvucnici ciji zvuk i dalje jako volim, posle osam godina veoma intenzivne upotrebe. Sada su mnogo skuplji nego sto su bili, svojevremeno sam ih platio 80 evra,

Posted

Aj dobro, neka bude, to je kao da mi kazes da je foie gras bolje jelo od smokija, pa jbt znam to  :lolol:

Posted

smoki je apsolutno odličan za to što je. imamo mi i nešto što valja od te đubrolike hrane. tipa paštete. i one carnex. 

Posted

Da rezimiramo, Moća da umače smoki u paštetu i sluša muziku na sluške od mobilnog.

Posted

Da rezimiramo, Moća da umače smoki u paštetu i sluša muziku na sluške od mobilnog.

Ovako?

American-Pie.jpg

Posted

Posto mu je lepo receno da nista ne valja, pare koje je hteo da potrosi na zvucnike da potrosi na smoki i pastetu, jer to valja.

Posted

Troleri nijedni. Sta mislite o Genius sp-hf500a u komentarima na it svetu neki ljudi se zale na zujanje, ima li ko iskustva sa njima?

Posted (edited)

Moća :Hail:

edit. Dobri su svi i ne valjaju ni jedni

Edited by Singer
Posted (edited)

Troleri nijedni. Sta mislite o Genius sp-hf500a u komentarima na it svetu neki ljudi se zale na zujanje, ima li ko iskustva sa njima?

Imam njihovog mlađeg brata, nema zujanja, osim ako nije mobilni blizu, za razliku od prethodne no name braće ne smeta što je pored wi-fi antene. Glede zvuka, nisam audiofil i uho mi nije utrenirano, sasvim sam zadovoljan. Mislim da su pomalo precenjeni.

EDIT:

btw, imaju užasno iritirajuću plavu diodu koja ne služi ničemu i može da osvetli nekoliko kvadratnih kilometara kao da je podne...kvadratić izolirke rešava stvar.

Edited by Vapad
Posted

Imam ja kuci kod mojih i Jamahino pojacalo i Jamo i SOny zvucnike ali...

hteo si reci kod babe na selu.

Aj dobro, neka bude, to je kao da mi kazes da je foie gras bolje jelo od smokija, pa jbt znam to  :lolol:

ovaj, zdravije jelo sigurno nije, a i o ukusu se da raspravljati.

Posted

sve je to kerov kurac, uzni pravo pojacalo i dva dvosistemca za samogradnju kod lika iz sapca, pa da vidis sta je zvuk :fantom: