Frank Pembleton Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Znači nije previše komplikovano da se to zameni na laptopu?Ili da ga nosim negde da to urade?Koliko bi mi para uzeli? Poslato sa WC šolje by BVK
JozoMujica Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) Mozda nisam ni previse iskusan s tim stvarima, retko kacim neke egzotike na njega, mada konkretno je projektor jedan od tih sto sam vise puta samo utakao, nakon cega me OS pita "oces da dupliras sliku il' da je razvuces preko ova dva monitora". WOOOOW! To te pitao? Sam od sebe? Nemoj da pričaš... Kako je samo superioran taj operativni sistem. Nastaviš li ovako, moraćemo da otvaramo i Računare za decu. :( Vecina nevolja sa laptopima (i kompjuterima uopste) su ionako PEBKAC. Tako da cela prica nema previse veze. +1024 Edited December 19, 2014 by JozoMujica
djeneralche Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Znači nije previše komplikovano da se to zameni na laptopu?Ili da ga nosim negde da to urade?Koliko bi mi para uzeli? Poslato sa WC šolje by BVK Sam uradis, jednostavno je, samo stavis na isto mesto.
radisa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Uzgred, kad smo već na ovom topiku. Treba mi dobar ranac, da staje 17". Sve što nađem, nešto mi se ne sviđa. Imam ovo: http://www.dvhardware.net/article19880.html ali je već ušao u drugu deceniju života pa mi treba nešto slično. Logitech, na žalost, više ne pravi rance :(
Prokleto Djubre Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 WOOOOW! To te pitao? Sam od sebe? Nemoj da pričaš... Kako je samo superioran taj operativni sistem. Nastaviš li ovako, moraćemo da otvaramo i Računare za decu. :( Vec ih imate.
boshoku Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) ^ovaj deluje slično (edit: a moš i ključeve da nakačiš :misko: ) Edited December 19, 2014 by boshoku
radisa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 ^ovaj deluje slično Gde si ga našao? I čini mi se da ne staje 17", ali ajde da vidm gde, možda da probam.
MayDay Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Radiša, sad kad si se skućio ja te molim da kupiš Tumi ranac. http://uk.tumi.com/family/index.jsp?categoryId=4331211&size=1000 Morrraš!
radisa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Radiša, sad kad si se skućio ja te molim da kupiš Tumi ranac. http://uk.tumi.com/family/index.jsp?categoryId=4331211&size=1000 Morrraš! Si ti luda, da dam 500€ na ranac? Mada, nije da nema odličnih, ovaj je super, ali 500-600€, pa žena bi me ubila... :( @boshoku ćoravm sam, sorry
MayDay Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ne možeš taj, ide za screen do 15". Ralence, Tumi ranac za muškarca je isto što su klasične Louboutin stiletos za ženu. Tako da znaš kako ćeš da pacifikuješ ženu. :D
Zverilla Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Tumi ranac za muškarca je isto što su klasične Louboutin stiletos za ženu. dosta vise sa seksizmom na ovoj temi! pravda za.. one koje to vole! ;) @radisa: a neki dobar sleeve? i onda biras ranac ne da bude kompjuteraski, nego da ti se svidi
Prokleto Djubre Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Taman pomislim kako je glupo savetovati ljudima da uzmu komp za koji i sam mislim da je preskup, ali onda se pojavi MD i krene da lozi kako je neophodan ranac od 500 evra :D
Recommended Posts