Jump to content

Kupovina racunara i komponenti

Featured Replies

Treba kevi da kupim komp, najjednostavniji moguci, nebitno AMD ili INTEL. Cifra oko 20k dinara. Za Skype, web, mail, serije, filmove i internet. Znaci najjednostavnije moguce, recimo, sta mislite o ovojkonf-vhnG3wA9.1365796322.jpg

Edited by Milosh76

• Replies 3.4k
  • Views 249.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Evo mojih 5 centi kao nekog ko 10+ godina radi prodaju a 20+ servis. Najlošiji budžet laptopovi su HP i Lenovo, desetine u najboljem slučaju smo imali na servisu sa mehaničkim kvarovima. Naime, u 99 p

• OK, sad znam da ne zajebavas ljude tamo na moderaciji     Ne razumijem ali hvala svakako

• Uzeh od drugarice komp, 5 godina star, da zamenim moj koji je bio 11 godina star i na izdisaju. i7 6700k, 16 GB RAM-a. Grafika je GTX 1080, sasvim dovoljno za moje potrebe. Svakako nemam 4k monitor da

Posted Images

Treba kevi da kupim komp, najjednostavniji moguci, nebitno AMD ili INTEL. Cifra oko 20k dinara. Za Skype, web, mail, serije, filmove i internet. Znaci najjednostavnije moguce, recimo, sta mislite o ovoj
Mislim da je ovo baš komp za kevu, najjednostavniji moguci, nebitno AMD ili INTEL. Cifra oko 20k dinara. Za Skype, web, mail, serije, filmove i internet. Znaci najjednostavnije moguce. ^_^Možeš i sa manjim diskom da ideš ako neće da skladišti filmove.

kod emmia, 250 Gb WD Blue kosta vise nego taj hitachi

intel g1610msi h61-p202gb 1333mhz ddr3500gb hdd satasata optikakućište 420W LC ili nešto jeftinijeset miš i tastatura genius ili gigabajtto je to

Gde i za koju cenu mogu najjeftinije da kupim 24" monitor? Keš + čekovi (2-3), apsolutno nebitno koji brand samo da je neraspakovan i da nije AOC (njega baš ne bih)..jel ovo može do 15 hiljada?Može ponude i na PM.

Edited by BlackGeorge

23http://www.pcberza.rs/komponente/monitori-lcd-23/136/

Meni se slika na VS nista ne svidja. Priznajem samo LG i Samsung :)

Ko je hteo da pazari redak primerak C65 (iliti C64DX):714px-C65.jpgimao je priliku na ebayu - otišao je za ~17800€.

17800€!Ja sam imao C128 dizelku, da sam je čuvao, mogo sam sad da se oparim :) ...commodore128dcr.jpg

Dizelki je bilo ko šaše, C65 je ipak bio samo prototip, napravljen u vrlo malom broju primeraka.Ali rekoh, sad imate paypal i iz Srbije, pa obratite pažnju :lol:

Sad mi zao sto sam svojevremeno bacio mog Amstrada0554.jpg

Ja nisam bacio, vec prodao. Naravno da mi je zao, mada ne znam sta bih s njim danas. A imam i emulator.

I ja sam imao C128, i prodao sam je za 2x više para nego što sam je platio :( Posle sam uzeo A500+

Ja nisam bacio, vec prodao. Naravno da mi je zao, mada ne znam sta bih s njim danas. A imam i emulator.
+1, ja onomad prodao za lepe pare