March 18, 201015 yr ko voli olckulmeni apsolutno najomiljenije tetovaze!crne,jednostavne a premocne!obozavam i zelim i imacu jednu takvu!!bravo nisam ja ;)inache su mi odvratne tetovaze cveca,leptirica,tigrova,zmajeva,zlatnih ribica,ptica i fenixa ili nedajboze slike svetaca i kakvih isusai inache sve tetovaze koje predstavljaju sliku nechega shto akshuali postojipa josh to sve u drechavim i raznim bojama...bljaaaakk!
February 28, 201213 yr zasto je ova tema umrla? aj malo ko sta ima, ko ce sta da nacrta itd... treba mi preporuka za dobrog majstora iz bg, pa ako neko zna...
February 28, 201213 yr Ja bih pokazao šta će biti urađeno u sledećih desetak dana, al bolje da pokažem naživo kad bude.
February 28, 201213 yr meni ovaj do jaja... da, najbolji 3d tattoo koji sam do sad vidla... -----Ove treba dotući "Kurirom".
February 28, 201213 yr što se tiče budućih, imam ih jedno 4-5 u glavi, ali nemam para. polako.fred peri papuce i najke cake. fesn viktim!
February 28, 201213 yr što se tiče budućih, imam ih jedno 4-5 u glavi, ali nemam para. polako.sad si ga najebo, nece te pustiti na bazen kad odes u japan.
March 29, 201213 yr Ja bih pokazao šta će biti urađeno u sledećih desetak dana, al bolje da pokažem naživo kad bude.+1