Indy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Za moju godinu, godinu Tigra...A svidja mi se i ovaj
Kelt Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6XSB70J6a98&feature=player_embedded
Indy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Не знам шта је то, али бих имао жељу да га истретирам кано комарца. :D
korindjar Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 znaci mrsavljenje, tet, sledece je da ces se pojaviti kod nas na teretana topiku :Pnisam za tetoviranje jer mi je to kao neko definisanje, a ne volim te stvariosim toga su mi bile zanimljive ruske zatvorske tetovaze. ko je gledao eastern promises zna o cemu se radi - nosis CV na teluhttp://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_tattoo#Russia_and_former_Soviet_republics
Indy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 nisam za tetoviranje jer mi je to kao neko definisanje, a ne volim te stvariKo kaže, eto ja skinuo 2 male stvari koje sam nekad imao (doduše imam ožiljke definitivno).A sad sam ipak 1 Pacifičar, to mi dođe kao deo kulture.(A za teretanu, pa nabacivanje šumkice je obvezatno, trebaju mi sveže mitohondrije.)Pa za ukras, a i protiv uroka preko toga 1 Maori dizajn:
Indy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 'Nuff said.Bogme, ovaj je interesantan :D
Gonzo Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 (edited) Ko kaže, eto ja skinuo 2 male stvari koje sam nekad imao (doduše imam ožiljke definitivno). koje? JNA '82 i MILICA FOREVER? :P Edited February 18, 2010 by Gonzo
Indy Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 koje? JNA '82 i MILICA FOREVER? :PNe, nego MILICA FOREVER i MILICA JE KURVA:lol:(A blizu si skroz, samo si ime malo promašio).
korindjar Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ne, nego MILICA FOREVER i MILICA JE KURVA:lol:(A blizu si skroz, samo si ime malo promašio).haha cekaj, stvarno si tetovirao zensko ime? ooooodlicno!
Indy Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Bilo bi najzabavnije kada bi pravi pauk došao da se tu prošeta.Ja sam jednom nešto slično video u tropskim predelima u Kvinslendu. Bio je neki izlog koji je sa unutrašnje strane bio dekorisan velikim plastičnim paucima. Nemalo sam se začudio kada sam na istom tom staklu, sa spoljne strane ugledao sličnog pravog pauka. :) Možda mu je bilo nešto čudno u vezi tih drugara (drugarica?) sa unutrašnje strane.Inače, tattoo je neverovatan, ko li je to bockao i koliko mu je godina trebalo...
Hippie Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 da, najbolji 3d tattoo koji sam do sad vidla... -----
Recommended Posts