Tale Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Mislim da piše, baš ću da proverim danas. A ovo za pojesti/popiti za x dana: to je zbog oksidacije, menja se ukus.
Frank Pembleton Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Mislim da piše, baš ću da proverim danas. A ovo za pojesti/popiti za x dana: to je zbog oksidacije, menja se ukus. +1 ali nije strasno bas da ces se otrovati...
InvisibleLight Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Mislim da piše, baš ću da proverim danas. A ovo za pojesti/popiti za x dana: to je zbog oksidacije, menja se ukus. sad sam bas pazarila jedan, sa bundevom jeste, ima napisano, a zaklela bih se da pre nije bilo. znam da sam googlala 'nutrition value' jer nije bilo na tom kartonu. a mozda sam sve sanjala. whatever, 26% masti
Tihajeza Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) ja sam probala sve ukuse ribela humusa. šitake pečurke pobednik. Edited October 9, 2014 by Tihajeza
InvisibleLight Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ja sam probala sve ukuse ribela humusa. šitake pečurke pobednik. jela taj, bolji mi sa bundevom :) samo te sam i probala - bundeva, sitaki i plain
I*m with the pilots Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Mislim da ovaj u teglici i nema ime, vec pise na cirlici Humus bez glutena ali je lako prepoznati pakovanje bas zbog tog voska na poklopcu. ima ga u onom fensi merkatoru kod Beogradjanke. Probala sam ovaj humus (valjda se zove "Gust" jer je to na vosku na poklopcu) ali je izbor bio sledeci: ljut ili sa pistacima, te sam uzela sa pistacima i nije los ali mi je ipak onaj Ribelin (obicni) ukusniji. Ovaj se i teze razmazuje (dosta je kompaktan) ali fino ide na tost. (Nasla sam ga inace u Aroma marketu, vidim da su se rasirili po gradu) Zacudilo me je malo sto nije bilo detalja o sadrzaju (kao kod Ribele) vec je pisalo samo ~sadrzi pastu od tog i tog.
ljakse Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Oba humusa su realno đubre. Tj, možda se ukus nekom i svidi, ali to nije humus.
djeneralche Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Gledao juce Turcina na 24 kako pravi humus, nista da melje leblebije samo gnjeci jer voli da oseti komadice. Koliko ljudi toliko cudi.
yolo Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Gledao juce Turcina na 24 kako pravi humus, nista da melje leblebije samo gnjeci jer voli da oseti komadice. Koliko ljudi toliko cudi. zato u turskoj i nema dobar humus da se pojede....
halloween Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tain iz Maxija odličan, osnova je mešavina polubelog T850 i ražanog.
halloween Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Brašno Panona tip 500 super kvaliteta! Napravila sam hleb, narastao je kao planina, fantastičan. Sad testiram brašna raznih proizvođača. Danubius bez veze, Kikindsko onako, Stari mlinar dobro ali je Panona najbolji. Malo sam pogledala ko su u stvari- nekadašnji Žitopromet Bratstvo iz Sremske Mitrovice. Baš mi je milo što naša zemlja ima ovakav kvalitet pšenice. Brašno iz rinfuze po prodavnicama zdrave hrane zaobilaziti u širokom luku. Danubius (Delta Agrar) pakuje brašno u 0,9 kg pakovanja, pilićari. Edited November 27, 2015 by halloween
gospa buba Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Tain iz Maxija odličan, osnova je mešavina polubelog T850 i ražanog. onaj vojnichki shto je na akciji vec neko vreme? skroz solidan, ako je taj. Brašno Panona tip 500 super kvaliteta! Napravila sam hleb narastao je kao planina, fantastičan. Sad testiram brašna raznih proizvođača. Danubius bez veze, Kikindsko onako, Stari mlinar dobro ali je Panona najbolji. Malo sam pogledala ko su u stvari- nekadašnji Žitopromet Bratstvo iz Sremske Mitrovice. Baš mi je milo što naša zemlja ima ovakav kvalitet pšenice. Brašno iz rinfuze po prodavnicama zdrave hrane zaobilaziti u širokom luku. Danubius (Delta Agrar) pakuje brašno u 0,9 kg pakovanja, pilićari. delezovo 365 brashno, meko tip 400, ispekosmo bogaoca, odlicno. panona isto odlichno.
Аврам Гојић Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Da li je to Panona brasno redovno u Maksiju? Edited November 27, 2015 by Аврам Гојић
halloween Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Ne verujem, Panonu sam kupila u Univerexportu, a ima i u Idei. Imam hint- kad stavite testo u tepsiju, pre pečenja premažite odozgo kašikom masti. Edited November 27, 2015 by halloween
darling Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 koliko mi je smesno kad zamisljam tvoj avatar da izgovara ovo sto pises
Recommended Posts