Jump to content
IGNORED

Леба и на леба

расејан

Најволијем  

88 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mislim da piše, baš ću da proverim danas. A ovo za pojesti/popiti za x dana: to je zbog oksidacije, menja se ukus.

Posted

Mislim da piše, baš ću da proverim danas. A ovo za pojesti/popiti za x dana: to je zbog oksidacije, menja se ukus.

+1

ali nije strasno bas da ces se otrovati...

Posted

sad sam bas pazarila jedan, sa bundevom

jeste, ima napisano, a zaklela bih se da pre nije bilo.  znam da sam googlala 'nutrition value' jer nije bilo na tom kartonu. a mozda sam sve sanjala.

whatever, 26% masti

Posted (edited)

ja sam probala sve ukuse ribela humusa. šitake pečurke pobednik.

Edited by Tihajeza
Posted

ja sam probala sve ukuse ribela humusa. šitake pečurke pobednik.

jela taj, bolji mi sa bundevom :) samo te sam i probala - bundeva, sitaki i plain

• 2 months later...
Posted

Mislim da ovaj u teglici i nema ime, vec pise na cirlici Humus bez glutena ali je lako prepoznati pakovanje bas zbog tog voska na poklopcu. ima ga u onom fensi merkatoru kod Beogradjanke.

Probala sam ovaj humus (valjda se zove "Gust" jer je to na vosku na poklopcu) ali je izbor bio sledeci: ljut ili sa pistacima, te sam uzela sa pistacima i nije los ali mi je ipak onaj Ribelin (obicni) ukusniji. Ovaj se i teze razmazuje (dosta je kompaktan) ali fino ide na tost.

(Nasla sam ga inace u Aroma marketu, vidim da su se rasirili po gradu)

Zacudilo me je malo sto nije bilo detalja o sadrzaju (kao kod Ribele) vec je pisalo samo ~sadrzi pastu od tog i tog.

Posted

Oba humusa su realno đubre. Tj, možda se ukus nekom i svidi, ali to nije humus.

Posted

Gledao juce Turcina na 24 kako pravi humus, nista da melje leblebije samo gnjeci jer voli da oseti komadice. Koliko ljudi toliko cudi.

Posted

Gledao juce Turcina na 24 kako pravi humus, nista da melje leblebije samo gnjeci jer voli da oseti komadice. Koliko ljudi toliko cudi.

zato u turskoj i nema dobar humus da se pojede....

• 7 months later...
Posted

Tain iz Maxija odličan, osnova je mešavina polubelog T850 i ražanog.

• 3 months later...
Posted (edited)

Brašno Panona tip 500 super kvaliteta! Napravila sam hleb, narastao je kao planina, fantastičan.

Sad testiram brašna raznih proizvođača. Danubius bez veze, Kikindsko onako, Stari mlinar dobro ali je Panona najbolji. Malo sam pogledala ko su u stvari- nekadašnji Žitopromet Bratstvo iz Sremske Mitrovice. Baš mi je milo što naša zemlja ima ovakav kvalitet pšenice. 

Brašno iz rinfuze po prodavnicama zdrave hrane zaobilaziti u širokom luku.

Danubius (Delta Agrar) pakuje brašno u 0,9 kg pakovanja, pilićari.

Edited by halloween
Posted

Tain iz Maxija odličan, osnova je mešavina polubelog T850 i ražanog.

onaj vojnichki shto je na akciji vec neko vreme? skroz solidan, ako je taj.

Brašno Panona tip 500 super kvaliteta! Napravila sam hleb narastao je kao planina, fantastičan.

Sad testiram brašna raznih proizvođača. Danubius bez veze, Kikindsko onako, Stari mlinar dobro ali je Panona najbolji. Malo sam pogledala ko su u stvari- nekadašnji Žitopromet Bratstvo iz Sremske Mitrovice. Baš mi je milo što naša zemlja ima ovakav kvalitet pšenice. 

Brašno iz rinfuze po prodavnicama zdrave hrane zaobilaziti u širokom luku.

Danubius (Delta Agrar) pakuje brašno u 0,9 kg pakovanja, pilićari.

delezovo 365 brashno, meko tip 400, ispekosmo bogaoca, odlicno.

panona isto odlichno.

Posted (edited)

Da li je to Panona brasno redovno u Maksiju?

Edited by Аврам Гојић
Posted (edited)

Ne verujem, Panonu sam kupila u Univerexportu, a ima i u Idei.

Imam hint- kad stavite testo u tepsiju, pre pečenja premažite odozgo kašikom masti.

Edited by halloween
Posted

koliko mi je smesno kad zamisljam tvoj avatar da izgovara ovo sto pises  :lolol: