nautilus Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kruv ispod peke i kapljevina. Prilikom jednog seoskog pecenja janjaca brat i ja smo manuli vise od pola kruva ispod peke tocajuci u one ogavne seoske plehove. Urbana varijanta su kifle, karneksova jetrena i pomidore.
nenad Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 neki integralni hleb, puter od kikirikija i dzem bez dodatog secera plus jogurt.nema bolje za dorucak.
Hippie Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 odlicno za dorucak; seeduction bread, avocado, malko soli, pumpkin seeds
Willow Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 (edited) odlicno za dorucak; seeduction bread, avocado, malko soli, pumpkin seeds Isto tako izvrsna maza na bazi avokadoa: integralni leb, puter, avokado.I predlog za jedan namaz u sopstvenoj režiji: 2 kašike lanenog semena (presnog), 2 kašike suncokretovog semena (presnog), 2 kašike leblebije (pečene), malo bibera u zrnu, i kima, i suvog peršuna, i tucane aleve paprike (prema ukusu). Ove sastojke skupa samleti u aparatu za mlevenje zrnevlja da postanu praškasti. Zatim dodati kašiku maslinovog ulja i onda sipati sok od paradajza koliko je potrebno da se napravi masa teksture krompir-pirea. Gotovo.edit: Odlično se pokazao sok od paradajza marke "Spar" (ima u supermarketima Vero). Edited October 18, 2010 by Willow
studentarija Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Postoji samo jedan sendvič koji je iznad svih ostalih: Leba, masti, soli i paprike :D
assück Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Postoji samo jedan sendvič koji je iznad svih ostalih: Leba, masti, soli, crna luka i aleve paprike :D
расејан Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Видим ја да ћемо морати да ширимо ту горњу полицу.
studentarija Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 @assückNaravno aleva paprika. Nikad nisam jeo sa lukom, moraću da probam.
tazza Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 verov arabbo hleb + + ... čajna, gauda, ajvar domaći, masline br. 39...
Tihajeza Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 pečem već par puta bezglutenski hleb od kukuruznog, heljdinog i pirinčanog brašna (čista radoznalost, ne potreba, pa mi ostalo brašna).i nikako da odredim jel hleb vlažnjikav jer tako treba da ispadne, ili ga nisam dovoljno ispekla. mislim da se peklo jedno 50 minuta, jel to ok?na to mažem paštetu od dinstane pileće džige i luka sa par kiselih krastavičića i soli, pa sve umešano štapnim mikserom. to je idealni doručak.
ordi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 tople bele pogace, sirka, cvaraka i domaceg ajvara.slatko ~ beli leba, puter, pekmez i jogurt
aram Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 nisam bas strucan, ali meni je isto ispadao vlazan hleb uvek kad stavim kukuruzno brasno. tako da sam poceo da ga pecem na naopako okrenutoj tepsiji, onda bude ok.
Recommended Posts