Jump to content
IGNORED

Леба и на леба

расејан

Најволијем  

88 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kruv ispod peke i kapljevina. Prilikom jednog seoskog pecenja janjaca brat i ja smo manuli vise od pola kruva ispod peke tocajuci u one ogavne seoske plehove. Urbana varijanta su kifle, karneksova jetrena i pomidore.

Posted

neki integralni hleb, puter od kikirikija i dzem bez dodatog secera plus jogurt.nema bolje za dorucak.

• 6 months later...
Posted

odlicno za dorucak; seeduction bread, avocado, malko soli, pumpkin seedsapso.jpg

Posted (edited)
odlicno za dorucak; seeduction bread, avocado, malko soli, pumpkin seedsapso.jpg
:wub: Isto tako izvrsna maza na bazi avokadoa: integralni leb, puter, avokado.I predlog za jedan namaz u sopstvenoj režiji: 2 kašike lanenog semena (presnog), 2 kašike suncokretovog semena (presnog), 2 kašike leblebije (pečene), malo bibera u zrnu, i kima, i suvog peršuna, i tucane aleve paprike (prema ukusu). Ove sastojke skupa samleti u aparatu za mlevenje zrnevlja da postanu praškasti. Zatim dodati kašiku maslinovog ulja i onda sipati sok od paradajza koliko je potrebno da se napravi masa teksture krompir-pirea. Gotovo.edit: Odlično se pokazao sok od paradajza marke "Spar" (ima u supermarketima Vero). Edited by Willow
Posted

Postoji samo jedan sendvič koji je iznad svih ostalih: Leba, masti, soli i paprike :D

Posted
Postoji samo jedan sendvič koji je iznad svih ostalih: Leba, masti, soli, crna luka i aleve paprike :D
Posted

Видим ја да ћемо морати да ширимо ту горњу полицу.

Posted

@assückNaravno aleva paprika. Nikad nisam jeo sa lukom, moraću da probam.

• 2 weeks later...
Posted

verov arabbo hleb + x202281_1_p1.jpg + ... čajna, gauda, ajvar domaći, masline br. 39...

• 2 years later...
Posted

pečem već par puta bezglutenski hleb od kukuruznog, heljdinog i pirinčanog brašna (čista radoznalost, ne potreba, pa mi ostalo brašna).i nikako da odredim jel hleb vlažnjikav jer tako treba da ispadne, ili ga nisam dovoljno ispekla. mislim da se peklo jedno 50 minuta, jel to ok?na to mažem paštetu od dinstane pileće džige i luka sa par kiselih krastavičića i soli, pa sve umešano štapnim mikserom. to je idealni doručak.

Posted

tople bele pogace, sirka, cvaraka i domaceg ajvara.slatko ~ beli leba, puter, pekmez i jogurt

Posted

nisam bas strucan, ali meni je isto ispadao vlazan hleb uvek kad stavim kukuruzno brasno. tako da sam poceo da ga pecem na naopako okrenutoj tepsiji, onda bude ok.