Anonymous Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Sve u svemu, prilično bedan odziv. Izgleda da su se vremena ozbiljno promenila, da je neko pre 15 godina postavio ovakvo glasanje u nekoj kafani (pošto je tada slabo bilo Interneta) bilo bi mrtvih. Izgleda da me je pregazilo vreme, gitaristi više nisu uopšte bitni.
Indy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Zanimljivo je da je svako dobio poneki glas, kao i da nisu svi glasali za Hendrixa (što bih, recimo, ja podrazumevao).
Anonymous Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zanimljivo je da je svako dobio poneki glas, kao i da nisu svi glasali za Hendrixa (što bih, recimo, ja podrazumevao).Zato što si u prvu i treću grupu ubacio vrhunske gitariste, a u drugu uglavnom krševe. Gde su ovde nosioci grupa, kao u sportu?
Indy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Grupe su potpuno nebitne, glasajte linearno, kao da se radi o 1 listi od 60 individua. Pooll je uostalom njesra, ali za bolji bi trebalo mnogo više dumanja i dovijanja...(BTW, nema ni jedne jedine žene, bummer.)
Anonymous Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (BTW, nema ni jedne jedine žene, bummer.)Nema, ali žene bolje sviraju violinu, a to je teže.
assück Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Frip i Hendriks. Baš je mogao Pejdž da upadne u drugu grupu, pa da glasam i za njega.edit: pank pokraden, gde su Džons ili Stramer?koj ce ti oni, na listi je (doduse ispod onog bambusa iz Ramonesa) Greg Ginn.
Anonymous Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (edited) Slaba mi je to zamena. A šta je sa Alvin Lijem? On je, valjda, najbrži?edit: stvarno je ja na listi i Ramon, vrhunski gitarista. + Liom -> Lijem. Edited February 16, 2010 by Anonymous
bradilko Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 J.J.Cale i Steve Stevens su mogli biti ovde.
Ras Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Pretpostavljam da je Kotač najbolji i da ga zbog toga nema na listi?Opasno fali power chord king - Link Wray
Indy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Lista je Rolling Stoneova, tako da ne očekuj Link Wraya. Hell, nema ni Satriania (koji je podučavao neke s liste). Ipak je RS-u osnovni kriterijum opšta popularnost, drugačije bi teško bilo objasniti visoki plasman Cobaina, npr.Sigurno negde ima i bolja lista, ali ovu sam brzo i lako našao. :DTočak? Heh, to ti je bio world music pre Peter Gabriela. Sigurno je sad smešan (a ko nije, život nas je sve sjebao), no ipak slutim da će tamo proći mnogo vremena nego što se nešto bolje pojavi.
Ras Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lista je Rolling Stoneova, tako da ne očekuj Link Wraya. Hell, nema ni Satriania (koji je podučavao neke s liste). Ipak je RS-u osnovni kriterijum opšta popularnost, drugačije bi teško bilo objasniti visoki plasman Cobaina, npr.Sigurno negde ima i bolja lista, ali ovu sam brzo i lako našao. :DTočak? Heh, to ti je bio world music pre Peter Gabriela. Sigurno je sad smešan (a ko nije, život nas je sve sjebao), no ipak slutim da će tamo proći mnogo vremena nego što se nešto bolje pojavi.Zezam se za Radomira, bolje da ne ulazim u tu priču :) Propustio sam to da je lista pozajmljena od RS.Inače se ta priča o gitaristima prečesto svodi na ono olimpijsko geslo, primereno sportskom takmičenju, a strano mom poimanju muzike, tako da neko posebno umeće sviranja gitara ne procenjujem izdvojeno - može da bude samo u f-ji muzike (benda).Svejedno - Link Wray je jedan od mojih kraljeva. Njegova gitara govori jezikom koji mogu da razumem.
Indy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 (edited) Pfft... boring! :PTo je kao reći da je cilj motorcikla da se prevezeš od tačke A do tačke B, a ne kao da to obaviš brzinom svetlosti², pritom načinih bar 12 saobraćajnih prekršaja i pokupiš kakugođ segsi saputnicu.Mogu reći da povremeno uživam u solističkim tandrljističkim™ iživljavanjima bez ikakvog smisla i svrhe. Edited February 16, 2010 by Indy
Ras Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ...pokupiš kakugođ segsi saputnicu.Jesi razmislio da prodaš motorcikl i pazariš neki skul bas? :)
Jolly Roger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tandrljanje™ bez premca:http://www.youtube.com/watch?v=KyK0y02HvVc;)
расејан Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (BTW, nema ni jedne jedine žene, bummer.)А пропао дама, код мене се Ана Поповић заварила на плаџ листи.
Recommended Posts