расејан Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 skretanje iznad naseljenog mesta?Па лоше им онда иде, чим су добили остав толико пута.
расејан Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 rasejani, to sto vidis je najobicniji holding patternНисам успео да снимим, али авион је правио више од 180о. Тј видело се мало кроз облаке (од претходних пролазака - данас нормалних облака уопште нема). Кад саставим све снимке, изађе да је правио бар 270о. Па тако два-три пута.
расејан Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 За време оног као пљуска прекјуче. Софтвер за спајање фотака није баш у стању да се снађе са овим, померао сам се неминовно док сам сликао, тако да је ово најбоље што уме.
Аврам Гојић Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 kumulusi koje je pocepao i izduzio olujni vetar? kako neverovatna pojava
расејан Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Добио сам опкладу (против себе :P), тачно сам знао ко ће први да се огласи.Него, занимљива ствар, целог дана је небо било премрежено онако фест. Сутрадан, кад је ваљда атмосфера требало да буде идеална за кондензацију (захладнело, после добре кише), нигде ни једног трага. Штрајковали сви авиони?
Аврам Гојић Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Добио сам опкладу (против себе :P), тачно сам знао ко ће први да се огласи.Него, занимљива ствар, целог дана је небо било премрежено онако фест. Сутрадан, кад је ваљда атмосфера требало да буде идеална за кондензацију (захладнело, после добре кише), нигде ни једног трага. Штрајковали сви авиони?Pa ne znam, sta ti mislis?
расејан Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Pa ne znam, sta ti mislis?Мислим да сам уочио извесну правилност, да се трагови множе и згушњавају док не Опичи Велика Киша (& громови понегде, другару звекнуло у оџак, изгорело 30 мрежних картица), а онда их неколико дана нема. Још немам довољан узорак да бих могао било шта да тврдим, зато и качим овде да Унапредим Свесност (promote awareness :P) па ће ваљда још неко да почне да обраћа пажњу. У догледно време, могло би бити довољно података.Него, како напредује потрага за најстаријим кемтрејлом у личној архиви? Нисам нашао ништа старије од 2003 (од таморж, а и то само ближе обали, у Њу Мексику сам баш уживао у кристално чистом небу), а овдерж сам прве лично видео тек по повратку, но налазио сам снимке по Панорамију од пре 2-3 године.
Recommended Posts