Jump to content
IGNORED

Smisao života

Indy

let's find it!  

230 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ali moras da prkosis vremenima. shvatas, to je sustina

Posted
ali moras da prkosis vremenima. shvatas, to je sustina
nije reka?
Posted (edited)
Uživanje u telesnim zadovoljstvima :buck: Jedini problem sa ovim je što je potrebno imati telo. I kad jednom budem samirao negde u bolnici sa "cevčicama u nosu" (© Sv. Nik Kejv), ne verujem da će mi ovo biti 1 prioritet.
telesna zadovoljstva i prolazne vrednosti, naravno.Hvala, Indi!Ako moze vise, onda i spoznaja i nauka. Edited by Buck Naked
Posted (edited)
nije reka?
pa ako reka ne prkosi vremenima, ja ne znam sta prkosi. uostalom, nije zivot... poljem... nista.
...Ako moze vise, onda i spoznaja i nauka.
ne zajebavaj se, ovo je super tema. Edited by kingmaker
Posted

U fala višim silama za opciju brisanja svog glasa i mogućnost da se potom glasa za više opcija. Ovde bre može i jare i pare. :s_w:

Posted (edited)
Opcija "Boze pravde", znaci.
Не знам, ја сам се разочарао. Правде нема, а бозу кад сам пробао прошли пут није одлежала, још се јако осећала на кукуруз, ма скроз никаква. А и ти знаци, никад не знаш да ли су можда окренути наопако, шерети су то. Edited by расејан
Posted
upoznati sisatu komsinicu.
i kroz nju spoznati sebe -_-
Posted (edited)

...

Edited by Indy
Posted
ne zajebavaj se, ovo je super tema.
Ne zajebavam se :(
Posted (edited)

ovde je bio jedan ogroman post.kojeg vise nema jer ga je PPP pojeo.i to bi bilo to (sluzimo natprirodnim silama).ovaj editor je lud.

Edited by PointTaken
Posted
upoznati sisatu komsinicu.
...od 42 godine...42...42...42
Posted

A gde je opcija "sex, drugs & rock'n'roll"? Pa ovo sveto trojstvo je najvaznije, za ime boba!