Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 detachment, going with the flow, moksha.e jak si mi ti budista indi, niđe opcije za nas <_<pa dobro, turio je rad za druge, karmu i to, sto je u neku ruku dovoljno. moksa je ok, ali samo ako je posledica dvojnog dejstva meditacije, i neplodonosnog delovanja, aktivne karune. inace prc, nista od nirvane, postajes fakir.
Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 pa dobro, turio je rad za druge, karmu i to, sto je u neku ruku dovoljno. moksa je ok, ali samo ako je posledica dvojnog dejstva meditacije, i neplodonosnog delovanja, aktivne karune. inace prc, nista od nirvane, postajes fakir.У корену именице факир је глагол фак.
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zašto? Neko bi mogao pomisliti da je to greška nad greškama?Možda zbog toga.
Krangovo telo Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Glasao za drugo odpozadi. Trazenje odgovora na ovo pitanje je kao jednacina sa dve nepoznate, sto vise pokusavas da das odgovor shvatis da i nema neki smisao, zato budite fini jedni prema drugima :)
Caligula Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Leb te, koji sam ja mainstrim glasao za "samoostvarenje" kao i milioni drugih btw, Dostojevski je pogodio u centar rekavsi da "onaj ko je odgonetao zagonetku coveka nije ziveo uzalud".Sto je i meni najbliza formulacija ... hm ... smisla zivota.
Aleksija Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 5 radi 6 radi 4a secam se kad je bilo x.kod mene trenutno 11, a inace je zivot reka.
Otto Katz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Uh nisam znao da smo na tako culnom forumu.A da smo na personal growth forumu?
kgmr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A da smo na personal growth forumu? khm. ja sam bas na takvom forumu, ne znam za vas ostale.
đorđe geprat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 glasao za prvo jer samo to može da bude jedini smisao života. sve ostalo ide uz još nešto.
3opge Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 glasao za prvo jer samo to može da bude jedini smisao života. sve ostalo ide uz još nešto.to prvo jedino ide uz smisao posle zivota.
kurdi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a secam se kad je bilo x.onaj ko kaci updejtovane slike po gmailu ne treba da prica o tome kakve su stvari nekoc bile.
kgmr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) vau, ima opcija 'delete my vote'. pakao nas (zivotno) neodlucnih. sad radim na rangiranju indijevih opcija (svaka cast, indi, btw) Edited February 10, 2010 by kingmaker
Aineko Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 sad ja ispadoh neko sebicno stvorenje jer nisam glasala za ovu pravdu, pomoc drugima i ocuvanje planete...ali meni te stvari nikako ne idu u smisao zivota, vec su vise njegov podrazumevajuci deo, nesto sto bi valjda trebalo da je u osnovi pa onda sve drugo...anyway, ja glasala iz dva aspekta: smisao zivota inace - poslednje dve opcije iliti nemam pojma; smisao mog zivota - telesna zadovoljvstva + umna zadovoljstva (spoznaja, uvecanje znanja...).
Aleksija Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 onaj ko kaci updejtovane slike po gmailu ne treba da prica o tome kakve su stvari nekoc bile.haha, potpuno zaboravila na to.aj sad mozemo malo i da chatujemo na topiku, kad se vec ne vidjamo.indy, ne obracaj paznju na kurdija (osim u onom delu gde je odgovorio na temu) i na mene (uopste), ovo isto sam svakako htela da kazem, ali propustila: (svaka cast, indi, btw)i moram da priznam da mi je prvi izbor bio umetnost, ali su vremena surova.
Recommended Posts