Jump to content
IGNORED

Smisao života

Indy

let's find it!  

230 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nije stvar u komarcima, nego u комарицама: njih je свевишњи stvorio da da coveku na znanje da su zene krvopije i da im treba cvrsta ruka...

Onda je stvorio crkvu da zenu svetom bracnom tajnom pripitomi i ukroti.

Својим зубима гризу само комарице које нису ослобођене светом брачном тајном: оне венчане су питоме... :fantom:  

Posted
On 17.8.2020. at 15:37, Ulični Hodač said:

Bog je čoveku i ženi dao organe za reprodukciju u smislu produžavanja života, gde se spajanjem dva diferentna seksualna pola sjedinjuju u jednu ličnost iz koje nastaje novi život.

Slabo si ti to procesuirao. Nikada u svojim ucenjima nisam govorio da je guza pravljena samo za jednu namenu.

Posted

dakle dvosmerna guza >>>>>>>> jednosmerna ?

• +1 1
Posted

Kojom brzinom se Manijak stvori tamo gde se pomene guza.

• Hvala 1
Posted

Svako od nas ima svoj trigger :blush:

Posted
On 18.8.2020. at 15:10, sherman said:

sanse da bog sedi gore i posmatra svakog od nas su bas minimalne. niko nije toliko dokon i nolajfer. 

Kako si izračunao te šanse, podeli.

On 18.8.2020. at 15:10, sherman said:

ne bih da zvucim uvredljivo, ali taj hriscanski bog je totalni psihopata,

Je l? A šta reći o jevrejskom bogu, koji je osvetoljubiv i sujetan? Hrišćanski bog je uvijen u Isusa Hrista i fin je i dobar. Jevrejski je besan i ne znaš oće li ti ubit dete ako mu se ćefne.

Posted

Pa koji je pravitm:unsure:

Posted (edited)

Onaj koji odredjuje visinu stanarina na Менхетну...:sleep:

Edited by namenski
  • +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
21 minutes ago, trustno1 said:

Kako si izračunao te šanse, podeli.

Je l? A šta reći o jevrejskom bogu, koji je osvetoljubiv i sujetan? Hrišćanski bog je uvijen u Isusa Hrista i fin je i dobar. Jevrejski je besan i ne znaš oće li ti ubit dete ako mu se ćefne.

ne poznajemo se dovoljno da bih ti delio moje formule, mozda neki drugi put

a nisam ja ni uporedjivao bogove, jebe mi se tacno za jevrejskog boga.

meni hriscanski bog nije nesto fin i dobar. super ako je tebi, bas mi je drago da ste na istim talasnim duzinama.

Edited by sherman
Posted

Jbt, jvrejski™ i hrišćanski™ bog... Da nema i neki muslimanski™?

A možad da podelimo ovog hriščanskog, na pravoslavnog, katoličkog i protestantskog... A možda i oni amiši imaju nekog drugog boga i oni što žive u Utah-u, imaju nekog svog?

Posted

ne znam sta te tu cudi, zar nema svako svog?

Posted
Just now, sherman said:

ne znam sta te tu cudi, zar nema svako svog?

Nema :(

Sve je jedan isti...

Posted

Za početak, jevrejski bog je iz jednog dela a hrišćanski iz tri. :)

Posted

Za početak to je jedan isti bog...

Jbg, da bi se pričalo o religiji mora se malo čtati, nije internet dovoljan, a boga mi ni verska nastava, niti priča sa fanatičnim popovima...

Posted

2 minutes ago, radisa said:

Nema :(

Sve je jedan isti...

svaka od tih verskih prica nazvanih religijama, percipira boga na neki svoj nacin, ja na to mislim kad kazem hriscanski bog ili jeverejski bog

ja se iskreno nadam da tvorac svega zapravo postoji, i zahtevam da kad umrem dobijem odgovore na mnoga pitanja koja me zanimaju. bicu izuzetno razocaran ako se to ne desi. zelim boga da pitam-zasto zaboga komarac? 

• Haha 2