Indy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 (edited) Nedostaje izbor "Umanjenje svoje patnje i patnje drugih zivih bica" ili tako nesto, ove natprirodne opcije su mi smesne, a prirodne - uzaludne. Mislim da cu nerdovski glasati za 42.Fali, jeste. Ali ako glasaš za drugu odozgo i 4-tu otpozadi dobiješ otprilike takvo nešto. Uostalom, pigs are people, too!Zašto su natprirodne opcije smešne, pa ovi što veruju u Boga ne misle da je on baš prirodan (što bi mi nekako bolje zvučalo). Edited February 10, 2010 by Indy
Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Fali, jeste. Ali ako glasaš za drugu i treću otpozadi dobiješ otprilike takvo nešto. Uostalom, pigs are people, too!Zašto su natprirodne opcije smešne, pa ovi što veruju u Boga ne misle da je on baš prirodan (što bi mi nekako bolje zvučalo).vidi edit, ja sam idiot koji nije doruckovao pa ne think straight.nego nisu smesne natprirodne opcije same po sebi, nego su meni licno smesne kao smisao zivota. Bog moze da eventualno bude tu kao smisao smrti. smisao zivota lezi u zivotu, opipljivom, dodirljivom, hic et nunc, jelte.dobar pooll
Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 За сада, од 16 људи, видим да сам ја једини гласао за правду и Бога. Хм.
Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 За сада, од 16 људи, видим да сам ја једини гласао за правду и Бога. Хм.Opcija "Boze pravde", znaci.
Otto Katz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nula glasova pro patria. Pa nije valjda šugava?
Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Uh nisam znao da smo na tako culnom forumu.
braca Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 За сада, од 16 људи, видим да сам ја једини гласао за правду и Бога. Хм.I? Ne razumem zasto to podvlacis? Hvalis se? Smatras se superiornijim?
Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I? Ne razumem zasto to podvlacis? Hvalis se? Smatras se superiornijim?
Otto Katz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ea kamo forumašenje? Nije dobro za smisao života? Eheh.
braca Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sta se hvatas za glavu?Glasao si medju prvima, 20 minuta posle otvaranja nam istrtljao svoju listu. Koga je zanimalo, zna da sabere 2 i 2. Ali zamisli, ostalo je neprimeceno sirem puku da si ti jedino ovde pobozan i pravdoljubiv. Zamisli. Cudi me da i Mensu nisi pomenuo.
Milogled Bluff Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Usavršavanje samog sebe, samoostvarenje
Otto Katz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Usavršavanje samog sebe, samoostvarenjeČitam uništavanje samog sebe, samoostvarenje. A reko, kompletna ličnost. Glasao za tjelesna zadovoljstva, droge i još nešto slično. A da, pare.
Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sta se hvatas za glavu?Glasao si medju prvima, 20 minuta posle otvaranja nam istrtljao svoju listu. Koga je zanimalo, zna da sabere 2 i 2. Ali zamisli, ostalo je neprimeceno sirem puku da si ti jedino ovde pobozan i pravdoljubiv. Zamisli. Cudi me da i Mensu nisi pomenuo.
Milogled Bluff Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Nema bejzbola...:lol:EDIT: A ni staaarog Duff-a i gurmanske pljeskavice Edited February 10, 2010 by Milogled Bluff
Recommended Posts