Д Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ја изабрао следеће:Služba Bogu, Tvorcu, natprirodnim silamaSlužba ostalim ljudskim bićima, dobra dela, karmaRađanje i odgoj dece, porodicaUživanje u telesnim zadovoljstvimaSpoznaja, uvećanje znanja, naukaPravda, jednakost i bratstvoUmetnost, kreativnost, stvaranje, igra
pacey defender Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Ne razumem šta je ovo "42". To nešto kao ona skraćenica 18 za Adolfa Hitlera? Ako je tako, onda i ja glasam za DeBe. Edited February 10, 2010 by pacey defender
kgmr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ---have fun!<_< je l' to neko nametanje odgovora?
Dionysos Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ne razumem šta je ovo "42". To nešto kao ona skraćenica 18 za Adolfa Hitlera? ...
Indy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 (edited) Ne razumem šta je ovo "42". To nešto kao ona skraćenica 18 za Adolfa Hitlera? Ako je tako, onda i ja glasam za DeBe.Izvinjenje -- pošto je Marvinu "Member Title" 42, podrazumevao sam da većinom ljudi znaju da je 42 referenca iz Autostoperskog vodiča kroz galaksiju: više detalja ovde. (Za one koje mrzi da prate link, uglavnom svodi se na slučajno izabrani broj kao odgovor na pitanje "šta je smisao života" -- neka vrsta agnosticizma po ovom pitanju).<_< je l' to neko nametanje odgovora?Neeee!Samo u želji da ne ostavim prazan prostor, a nemajući šta više da kažem... Edited February 10, 2010 by Indy
pacey defender Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 axa, tako ynači. hvalim na razjašnjenju. ne valja lomiti preko kolena, glasaću kasnije.
Dionysos Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 uglavnom svodi se na slučajno izabrani broj kao odgovor na pitanje "šta je smisao života".Adams described his choice as "A completely ordinary number, a number not just divisible by two but also six and seven. In fact it's the sort of number that you could, without any fear, introduce to your parents."
Joe D Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) cisto da ispostujem pool, glasao za negiranje samog sebe. Edited February 10, 2010 by Joe D
Otto Katz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) ne valja lomiti preko kolena, glasaću kasnije. Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.''Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." Edited February 10, 2010 by king louie
Indy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Nema bejzbola...Još 1 izvinjenje, ali nikad, nikad, ne mislim na sport, osim kad igra Šarapova. Ili kad pobeđuju "naši".Lažem, pomislio sam na navijače i predlažem im da glasaju za "pro patria" opciju, pošto je to nekako u sličnoj dimenziji.
Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) edit: nisam video ocigledan izbor pa sam optuzio pollmakera da ga nema.moram doruckovati.glasao za 2. natprirodne opcije su mi smesne, a prirodne - duboko uzaludne. Edited February 10, 2010 by vasudeva418
Recommended Posts