Jose Raul Capablanca Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Olimpijakos-PAO na Areni 1...pih, totalno zaboravih za ovo...Gledam statse, Papanikolau&Printezis vs Sofo, Lazme i Dijamatidis... Stvarno sam mislio da će Kapono bar nešto moći tu da uradi (generalno).
Zli Gli Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Gledao ja ceo mec jer sam igrao dvojku na PAO. Mnogo mi je to sve bilo jadno, i jedni i drugi su ove godine suvi prosek u evropskim okvirima.
Lord Stef Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Sa izuzetkom Dijamantidisa, cela spoljna linija PAO je ubacila ne vise od 10 poena. Nema tu 'leba ni protiv Ajfel Tauersa, a ne protiv Olimpijakosa. Benks i Bramos promasivali moguce i nemoguce, Maciulis i Ksantopulos igrali ko ja kad se pijan navarim, Kapono pogodio 1 trojku pa se presaltao na brzinsko pravljenje faulova... Jedino je car Sofo bio na nivou. I brat Lamza, al' ja to mozda vise onako subjektivno...
pacey defender Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Gledao sam brata Lamzu protivu Bamberga, baš je koristan. Nije on nešto mnogo kvalitetan igrač ali ono što zna da radi radi baš dobro i racionalno igra.
Milogled Bluff Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Perperoglu i Sermadini u Olimpijakosu (a Spanulis jos otkad), Sofo u Panatinaikosu... Jos da Carcaris promeni boje i propast sveta je izvesna.
SNARC Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Real i Barsa igraju drugi produzetak.. real-barsa igraju drugi produzetak :P Edited February 7, 2013 by SNARC
Papovac Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dobi barsa, ali kakav pakao od utakmice :ziga:
Töölönlahti Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Gleda neko ove Bjelicine trojke s pola livade vs Olesonovo silovanje mrežice bivšeg kluba? ^_^
Jose Raul Capablanca Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) pregazi ih Barsa na brzaka... Navaro ubio Edited February 9, 2013 by Jose Raul Capablanca
Joe D Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 jebiga, prave nesto cele sezone, i onda im ode najboji spoljni igrac kod rivala. tu su oni digli ruke od ambicija da urade nesto ove sezone.
bradilko Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) jebiga, prave nesto cele sezone, i onda im ode najboji spoljni igrac kod rivala. tu su oni digli ruke od ambicija da urade nesto ove sezone.+1kakva glupa odluka.neverovatno.ekipa koja je poletela i ko zna gde bi zavrsila Edited February 9, 2013 by bradilko
Recommended Posts