Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted (edited)

Da, to je doveo do savrsenstva skoro.A protiv toga jednostavno nema odbrane. Em je brz, em takav sut ne mozes da blokiras

Edited by Giggsy
Posted

Kakva kosarka Valensija- Bilbao! 101-101, igraju se produzeci,ludi Vasiliadis dao 2 trojke u zadnjih 20 sekundi.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Pobedi Valensija na kraju, Zizis odigrao zadnju akciju tako sto se uspesno zabio u ugao igralista pa dao loptu coveku kad je vec isteklo vreme. Dubljevic sabio, 32 poena, uz mislim samo 1 promasaj iz igre :Hail:

Posted

Sto ne rece pre, uhvatih samo poslednja 2 minuta produzetka

Posted (edited)

Barsa :smoris:Ne znam da li su na kraju uspeli da se plasiraju na kup kralja. Negde izmedju 7. i 9. mesta se nalaze. Unicaja izgubia od Cajasola i izduvala :isuse:

Edited by Joe D
Posted

sasari vodi 25 razlike protiv montepaskija.jel tačno da se montepaski gasi sledeće godine?

Posted
Barsa :smoris:Ne znam da li su na kraju uspeli da se plasiraju na kup kralja. Negde izmedju 7. i 9. mesta se nalaze. Unicaja izgubia od Cajasola i izduvala :isuse:
Jesu. Igraju protiv Reala :D
Posted

ABA liga All-stars vs Real Madrid, upravo na arena 1

Posted

moramo se angažovati oko ovog Kuzmića, danas 12+10sk za 14 minuta, uz 6-6 iz igre

Posted

kako je stimac sabio protiv efesa. prilicno je ozbiljan igrac postao.

Posted

Dobar Kuzmic opet.Markovic 15-4-5 u porazu od Murcije

Posted

BC DonetskU sastavu imaju: Songaliu(Phila, N. Orleans, Galata), Fesenka(Chicago, Indiana, Utah), Dora Fischera (Maccabi, Real...), Curtisa Millagea (U. Olimpija, Riga)...Na moćnom su 9 mjestu u svojoj domaćoj ligi. :ph34r: