Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Da, to je doveo do savrsenstva skoro.A protiv toga jednostavno nema odbrane. Em je brz, em takav sut ne mozes da blokiras

Edited by Giggsy

• Replies 3.7k
  • Views 332.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Jel rekao Ataman novinarima da poglrdaju tabelu Evrolige i sve ce im biti jasno?

• Delija67
    Delija67

U Bosni Igokea pobedila sve utakmice regularnog dela i podnela inicijativu da im se dodeli titula bez dodatnog smaranja sa final 4 u cemu su ih podrzali Borac i Spurs. Naravno, kosarkaski savez nije h

Posted Images

Kakva kosarka Valensija- Bilbao! 101-101, igraju se produzeci,ludi Vasiliadis dao 2 trojke u zadnjih 20 sekundi.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Pobedi Valensija na kraju, Zizis odigrao zadnju akciju tako sto se uspesno zabio u ugao igralista pa dao loptu coveku kad je vec isteklo vreme. Dubljevic sabio, 32 poena, uz mislim samo 1 promasaj iz igre :Hail:

Sto ne rece pre, uhvatih samo poslednja 2 minuta produzetka

Ne znam gde da okacim ovo pa aj ovde. Pocela je finalna serija filipinske lige, evo linak za one koji hoce dobro da se nasmeju :DText Texters - Rain or shine, prvi mec: http://www.frombar.tv/v-4/10/64/v-506527.html

Barsa :smoris:Ne znam da li su na kraju uspeli da se plasiraju na kup kralja. Negde izmedju 7. i 9. mesta se nalaze. Unicaja izgubia od Cajasola i izduvala :isuse:

Edited by Joe D

sasari vodi 25 razlike protiv montepaskija.jel tačno da se montepaski gasi sledeće godine?

Barsa :smoris:Ne znam da li su na kraju uspeli da se plasiraju na kup kralja. Negde izmedju 7. i 9. mesta se nalaze. Unicaja izgubia od Cajasola i izduvala :isuse:
Jesu. Igraju protiv Reala :D

Bjelica bas pustio muda :D

ABA liga All-stars vs Real Madrid, upravo na arena 1

moramo se angažovati oko ovog Kuzmića, danas 12+10sk za 14 minuta, uz 6-6 iz igre

kako je stimac sabio protiv efesa. prilicno je ozbiljan igrac postao.

Dobar Kuzmic opet.Markovic 15-4-5 u porazu od Murcije

BC DonetskU sastavu imaju: Songaliu(Phila, N. Orleans, Galata), Fesenka(Chicago, Indiana, Utah), Dora Fischera (Maccabi, Real...), Curtisa Millagea (U. Olimpija, Riga)...Na moćnom su 9 mjestu u svojoj domaćoj ligi. :ph34r:

Olimpijakos-PAO na Areni 1...