Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
Izgleda ce Spahija uzeti Caja Laboral :isuse:
Ipak Zan Tabak. Gde su njega iskopali?
Posted

zar nisu bili u pregovorima sa Karijem? Usrecice se sa Tabakom

Posted

Tabak je bio trener u Poljskoj. Kako su ga se setili, ne znam. Verovatno preko Huventuda

Posted

Kakve veze ima Huventud? Mozda ga je Dusko preporucio, bivsi saigraci, i to.

Posted (edited)

Apeliram na Teachera neka pod mus uvede smajli Žan Tabak na forum.Njime možete iskazivati emocije nenadane sreće, neočekivanog i ničim zasluženog uspjeha, rođenja pod sretnom zvijezdom, prosto i narodski rečeno "user".Dakle, Žan Tabak, imenom i prezimenom, je čovjek koji ima 3 uzastopna naslova Evropskog prvaka, ima srebro sa OI u Barceloni 92-e, ima NBA naslov , 2 naslova YU prvaka, 2 naslova YU kupa, ima i prilično nebitnu postigračku apanažu na klupi jednog Real Madrida u svojstvu pomoćnog trenera 3 sezone za redom i .... sigurnio sam zaboravio još nešto.... na pamet mi pada Cajasol Sevilla i Poljska.Ko se može podičiti ovakvom biogafijom? I kladim se da na ikoji pomen svih tih trofeja i klubova ne bi ste prvo pomislili na Žana Tabaka. :lol:zan-tabak.jpg

Edited by Mister No
Posted

Ja sam ga zadnji put gledao, kao trenera, na tekmi Trefl-Galata, izgubili su 30 razlike kući i delovali kao banda na terenu. Ok, jaka je Galata za njih, al opet mi je to bilo previše...

Posted

Rafal Juc@rafjucHad an opportunity to watch Trefl Sopot's closed practice and all I can say is that Zan Tabak is really good coach.Tvit mator tri dana.

Posted

Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.

Posted
Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.
samo nam to fali.
Posted (edited)

Nikola Jankovic ima 15 i 8 protiv Buducnosti. Da je ostao kod nas, procenili bismo da je nespreman i morao bi da se zadovolji treniranjem sa iskusnim Markovicem i Vasilicem.

Edited by Joe D
Posted

ima srece sto je upao u ekipu koja skoro da nema krstenog pf/c, pa ima prostora da igra.

Posted

Sarloa je raspad, gledao sam veci deo meca protiv Bilbaa. Tad je Jankovic usao na -18 u trecoj cetvrtini a koliko vidim juce nije bilo u sastavu Alena Derika koji im je starter na PF i u prva dva kola je imao prosecno 17 poena po mecu pa je verovatno zato igrao ovoliko. Sarloa ima skor 0-3 uz dva poraza na domacem parketu i moguce je da ce zavrsiti takmicenje u evropi bez pobede.Uglavnom za Jankovica je ovo na kraju dobra prlika jer ce dobijati minute.

Posted (edited)

Koji je bog Jimmy Baron, ubacio bi frizider iz horoga u kos.Zao mi je sto nisam gledao kako Stime pokazuje bludniku gde mu je mesto.

Edited by Joe D