Mauci Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Izgleda ce Spahija uzeti Caja Laboral Ipak Zan Tabak. Gde su njega iskopali?
darkonet Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zar nisu bili u pregovorima sa Karijem? Usrecice se sa Tabakom
Giggsy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Tabak je bio trener u Poljskoj. Kako su ga se setili, ne znam. Verovatno preko Huventuda
Joe D Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kakve veze ima Huventud? Mozda ga je Dusko preporucio, bivsi saigraci, i to.
Mister No Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Apeliram na Teachera neka pod mus uvede smajli Žan Tabak na forum.Njime možete iskazivati emocije nenadane sreće, neočekivanog i ničim zasluženog uspjeha, rođenja pod sretnom zvijezdom, prosto i narodski rečeno "user".Dakle, Žan Tabak, imenom i prezimenom, je čovjek koji ima 3 uzastopna naslova Evropskog prvaka, ima srebro sa OI u Barceloni 92-e, ima NBA naslov , 2 naslova YU prvaka, 2 naslova YU kupa, ima i prilično nebitnu postigračku apanažu na klupi jednog Real Madrida u svojstvu pomoćnog trenera 3 sezone za redom i .... sigurnio sam zaboravio još nešto.... na pamet mi pada Cajasol Sevilla i Poljska.Ko se može podičiti ovakvom biogafijom? I kladim se da na ikoji pomen svih tih trofeja i klubova ne bi ste prvo pomislili na Žana Tabaka. Edited November 19, 2012 by Mister No
Jose Raul Capablanca Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja sam ga zadnji put gledao, kao trenera, na tekmi Trefl-Galata, izgubili su 30 razlike kući i delovali kao banda na terenu. Ok, jaka je Galata za njih, al opet mi je to bilo previše...
pacey defender Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Rafal Juc @rafjucHad an opportunity to watch Trefl Sopot's closed practice and all I can say is that Zan Tabak is really good coach.Tvit mator tri dana.
SNARC Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.
kim_philby Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Sere te kao Zana Tapka :)Mozda ce Kari u Cedevitu ondaK..nece Tedeski zaliti paraza sansu da udje u top16 ili igra EL i sledece sezone.samo nam to fali.
Joe D Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Nikola Jankovic ima 15 i 8 protiv Buducnosti. Da je ostao kod nas, procenili bismo da je nespreman i morao bi da se zadovolji treniranjem sa iskusnim Markovicem i Vasilicem. Edited November 20, 2012 by Joe D
sancho Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ima srece sto je upao u ekipu koja skoro da nema krstenog pf/c, pa ima prostora da igra.
BarryWhite Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Sarloa je raspad, gledao sam veci deo meca protiv Bilbaa. Tad je Jankovic usao na -18 u trecoj cetvrtini a koliko vidim juce nije bilo u sastavu Alena Derika koji im je starter na PF i u prva dva kola je imao prosecno 17 poena po mecu pa je verovatno zato igrao ovoliko. Sarloa ima skor 0-3 uz dva poraza na domacem parketu i moguce je da ce zavrsiti takmicenje u evropi bez pobede.Uglavnom za Jankovica je ovo na kraju dobra prlika jer ce dobijati minute.
Joe D Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Koji je bog Jimmy Baron, ubacio bi frizider iz horoga u kos.Zao mi je sto nisam gledao kako Stime pokazuje bludniku gde mu je mesto. Edited November 21, 2012 by Joe D
Recommended Posts