Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Umeju li ovi da odigraju losu, nezanimljivu tekmu..

Posted

Obzirom na broj postignutih poena, ipak se bolja kosarka mogla videti u nasem finalu.

• 3 months later...
Posted

mali offprosla sezona ruske lige je prenosena na sport klubu, za svako kolo je bila najava neke utakmice i isla je neka dobra muzika u pozadini pa me zanima koja je pesma ako bilo ko zna :)

Posted (edited)

edit: o jebo vas novi forum

Edited by Joe D
  • 2 weeks later...
Posted

Iznenadjenja nisu bila samo kod nas..Valjadolid se pokakio po Barsi u gostima..Saragosa dobila kuci Kahu

Posted

Tripko resio Barsu. Ne salim se :P. Od svojih 11 poena mislim da je 4 ili 6 dao u poslednjem minutu kada se lomio rezultat, ulaz :o i slobodnjaci.

Posted

Kakvu mocnu odbranu igra Cajasol, mora da su spustili Kahu na ispod 90% suta.

Posted
Kakvu mocnu odbranu igra Cajasol, mora da su spustili Kahu na ispod 90% suta.
jbg, plaza je u zalgirisu :)
Posted

Odavno nisam gledao cetvrtinu sa manje kosarke :yawn2:

• 2 weeks later...
Posted

Danas, od 19h, derbi uvodnog kola Efes - Banvit.Bice potoka.http://www.thefirstrow.eu/sport/basketball.htmlSteta sto neko ( citaj Arena :D ) ne prenosi tursku ligu.Imaju, uslovno, veliku cetvorku ( Banvit je zanimljiva skupina - http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=Turkey&Team=4718&Page=1 plus Cantekin), a i uvek bude zanimljivih Amera po manjim timovima.Sigurno bi bilo za svako kolo po makar jedan pristojan mec za prenositi.

Posted

LR dobio 81-70 Krasna Krila u VTB ligi. Gledao sam malo drugo poluvreme i Nedovic je odigrao odlicno, dao je dve trojke u poslednjim sekundama 3 i 4 cetvrtine, i oba puta je sutnuo preko Omara Tomasa :D.