Daddy Cool Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Izletela mi reklama preko celog streama, nisam video kos!
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ne mogu da verujem sta je pogodio sve vreme se smejem sto debil ne pravi faul, kad ono...
Timmi Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ne mogu da verujem sta je pogodio sve vreme se smejem sto debil ne pravi faul, kad ono...i realno, to je bila trenerska greska, u evropskoj kosarci bez timeouta u tim situacijama se mora praviti faul. izvukli su se na kosarkasko ludilo.
Daddy Cool Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) Nisu imali koga da fauliraju, tj plasili su se da ce primiti oba bacanja i od Kerola i od Juja™ Edited June 6, 2012 by Daddy Cool
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nisu imali koga da fauliraju, tj plasili su se da ce primiti oba bacanja i od Kerola i od Juja™bez obzira sto je ovaj pogodio, mislim da ovde mora da se pravi faul. vece su sanse da neko promasi bacanja, ili da dva puta prave faul pa da neko promasi bacanje nego da se dogodi ovakav user.
bradilko Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 slicno kao u grckoj u 5. tekmi.na 4 poena promase dva suta za 3.jebote bez igre dobiju ovo katalonci.drzi rodrigeza i ljulja u igri da sta?cuvaju loptu? kao da za barselonu igraju indijanci pa da cuva rezultat.i sancez na majkla toliko dugo u pizdu materinu.
Daddy Cool Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 bez obzira sto je ovaj pogodio, mislim da ovde mora da se pravi faul. vece su sanse da neko promasi bacanja, ili da dva puta prave faul pa da neko promasi bacanje nego da se dogodi ovakav user.Ma slazem se :) ljudi su krenuli u odbranu sa jednom idejom - posto verujem da je bio planiran faul - a instinkt ih odveo u totalno drugom pravcu.Zamisli koliko bi u NBA trajalo ovih poslednjih 28 sekundi!
Have_Fun Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Jesu li veciti malopre igrali isti sport kao i ove 2 ekipe?Mislim.. lici.. kao.. ono..
Recommended Posts