June 6, 201212 yr ne mogu da verujem sta je pogodio sve vreme se smejem sto debil ne pravi faul, kad ono...
June 6, 201212 yr ne mogu da verujem sta je pogodio sve vreme se smejem sto debil ne pravi faul, kad ono...i realno, to je bila trenerska greska, u evropskoj kosarci bez timeouta u tim situacijama se mora praviti faul. izvukli su se na kosarkasko ludilo.
June 6, 201212 yr Nisu imali koga da fauliraju, tj plasili su se da ce primiti oba bacanja i od Kerola i od Juja™ Edited June 6, 201212 yr by Daddy Cool
June 6, 201212 yr Nisu imali koga da fauliraju, tj plasili su se da ce primiti oba bacanja i od Kerola i od Juja™bez obzira sto je ovaj pogodio, mislim da ovde mora da se pravi faul. vece su sanse da neko promasi bacanja, ili da dva puta prave faul pa da neko promasi bacanje nego da se dogodi ovakav user.
June 6, 201212 yr slicno kao u grckoj u 5. tekmi.na 4 poena promase dva suta za 3.jebote bez igre dobiju ovo katalonci.drzi rodrigeza i ljulja u igri da sta?cuvaju loptu? kao da za barselonu igraju indijanci pa da cuva rezultat.i sancez na majkla toliko dugo u pizdu materinu.
June 6, 201212 yr bez obzira sto je ovaj pogodio, mislim da ovde mora da se pravi faul. vece su sanse da neko promasi bacanja, ili da dva puta prave faul pa da neko promasi bacanje nego da se dogodi ovakav user.Ma slazem se :) ljudi su krenuli u odbranu sa jednom idejom - posto verujem da je bio planiran faul - a instinkt ih odveo u totalno drugom pravcu.Zamisli koliko bi u NBA trajalo ovih poslednjih 28 sekundi!
June 8, 201212 yr Jesu li veciti malopre igrali isti sport kao i ove 2 ekipe?Mislim.. lici.. kao.. ono..