Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
Isto kao u EL
Drugo je EL, da bi dosao do final4 EL treba da prodjes takav dril jakih i teskih utakmica da je maltene nemoguce da 4 ekipe koje doguraju do final4 nisu medju 5-6 najboljih ekipa u takmicenju. A i ako se desi da neko zaluta na final4, tesko da moze da i tu napravi neko iznenadjenje.NLB pati od iste boljke, ali posto ima status "sekundarne" lige u odnosu na drzavna prvenstva, i krkljanac oko rasporeda, bolje je igrati final4. Ali stoji da bi kroz plejof sistem pobednik bio najbolja ekipa u takmicenju u 99% slucajeva.
Posted (edited)

Kaha Laboral - Real na SKedit: 34-26 za Real na poluvremenu. Koliko sam video, Novica igrao solidne minute, i to na trojci

Edited by Milogled Bluff
Posted
Zeljko se samo zajebao u tajmingu. Tempirao je formu za Final 4, gde inace i pripada, ali se zajebao u proceni grupe.
I to drugi put u tri godine.
Posted
I to drugi put u tri godine.
Bar znamo ko iduce godine uzima EL...
Posted

Od kad Milutin igra za Kahu? To mi promaklo.Mesina opet mulja ekipu iz korena, doduse, ovaj put dobro po Novicu :)

Posted

Nije Novica za trojku, ali bolje je da igra pa makar i tu. Glupo forsiranje trojki na kraju je kostalo Real pobede, a gledao sam i Barsu sinoc - poluvreme izjednaceno, ali posle je Navaro napravio seriju

Posted

jbt, rejes je stvarno poceo da pogadja trojke.

Posted
Nije Novica za trojku, ali bolje je da igra pa makar i tu.
Novica je najklasicniji tweener. Letos u reprezentaciji se moglo videti da je njegova igra ledjima u najbolju ruku prosecna za poziciju 4. To sto je on u Partizanu igrao mozes da zaboravis, sa stanovista njegove dalje karijere, mozda je bolje da se polako prebacuje na trojku. Ima on predispoziciju za to.
Posted

Real je opet imao napad za pobjedu protiv Kahe Laboral i opet su odigrali uzasno. Srecom po njih bilo je 73-73 tako da se igra produzetak.

Posted

Jbni Rejes, izgubio je ovaj produzetak svojom stamenom igrom.

Posted

Ipak 2-0.Reyes je masio i za pobjedu a u produzetku se potpuno raspao.

Posted

vidim da je tepic dao 9p za 8 minuta, a sada ne ulazi. ukljucio sam se kasnol jel gledao neko prvo poluvreme?

Posted
vidim da je tepic dao 9p za 8 minuta, a sada ne ulazi. ukljucio sam se kasnol jel gledao neko prvo poluvreme?
Igrao dobro, ali izgleda da neki moraju da igraju. Spanulis, Focis i Nikolas igraju kao da su upravo dovedeni iz Tamiša, ali sa terena može da ih skloni samo infarkt.
Posted
Igrao dobro, ali izgleda da neki moraju da igraju. Spanulis, Focis i Nikolas igraju kao da su upravo dovedeni iz Tamiša, ali sa terena može da ih skloni samo infarkt.
pa focis je razbio oly u prosloj utakmici, a nikolas zaista razbija u poslednje vreme. meni sam cudno da milenko odigra ovako dobro, jos u gostima...