May 29, 201212 yr gde odlican, spektakularan! ovo mu je najbolja utakmica u karijeri, neverovatno koliko je dobro odigrao. ovo cekam dve godine.fenomenalna utakmica, ide u kolekciju.Meni je najupecatljivije bilo kad je u produzetku nakon nedosudjenog faula i izgubljene lopte jedno 10 sekundi jebao sudiji sve po spisku. To sam cekao 4 godine.
May 29, 201212 yr gleda li ko caju i real? zasto ne igra bjelica, proslu utakmicu nije izlazio u prvom poluvremenu, a sad jos nije ni usao. nikako ne razumijem te ivanoviceve rotacije.Emvipi!Emvipi! :P
May 29, 201212 yr bjelica razbio. vidim da je i novica igrao dobro. doduse, ne citam spanski. jebiga. kojote ajd plz sibni linak za skidanje tekme na pm.
May 29, 201212 yr Sad citam, Prkacin je TKO u 2 rundi patosirao Kelecevica! :o U 1 rundi je bilo gadjanja kokicamahttp://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=44423
May 30, 201212 yr Meni je najupecatljivije bilo kad je u produzetku nakon nedosudjenog faula i izgubljene lopte jedno 10 sekundi jebao sudiji sve po spisku. To sam cekao 4 godine.Dakle nije mi se ucinilo. :)Bjelica :ziga:
May 30, 201212 yr gde odlican, spektakularan! ovo mu je najbolja utakmica u karijeri, neverovatno koliko je dobro odigrao. ovo cekam dve godine.Pa gde si ti bio od pocetka plejofa? bjelica u poslednje vreme igra kao bog kosarke, sto i jeste. Pogadja vazne suteve, cuva sve u odbrani i skoro nikad ne gresi.
May 30, 201212 yr linakvredi odgledati i reklame, i sve...samo da bi se video Nemanja koji zakucava i lupa bananu na kraju. :Hail: Zreo je već za NBA
May 30, 201212 yr kakav crni nba, on jos uvek nije postao ozbiljan igrac u evropi.popravi link, ovo je acb homepage. Edited May 30, 201212 yr by kojot
May 30, 201212 yr kako je moguce da i Novica i Bjelica smrde cele sezone, a sad kad dodje plejof i kad je najbitnije igraju po 20+ minuta?
May 30, 201212 yr kako je moguce da i Novica i Bjelica smrde cele sezone, a sad kad dodje plejof i kad je najbitnije igraju po 20+ minuta?Pa nije baš da smrde cele sezone, igrali su obojica skroz ok.
May 30, 201212 yr Pa nije baš da smrde cele sezone, igrali su obojica skroz ok.plus, novicina minutaza u plejofu je imala veze sa povredom mirotica...
May 30, 201212 yr http://www.youtube.com/watch?v=wJjAwmvwv94&feature=player_embedded Edited May 30, 201212 yr by Jose Raul Capablanca
May 30, 201212 yr Ne prestaje da me iznenadjuje igra Olimpijakosa poslednjih nedelja..Duda na dobrom putu da napravi jos jedno cudo