Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
gde odlican, spektakularan! ovo mu je najbolja utakmica u karijeri, neverovatno koliko je dobro odigrao. ovo cekam dve godine.fenomenalna utakmica, ide u kolekciju.
Meni je najupecatljivije bilo kad je u produzetku nakon nedosudjenog faula i izgubljene lopte jedno 10 sekundi jebao sudiji sve po spisku. To sam cekao 4 godine.
Posted
gleda li ko caju i real? zasto ne igra bjelica, proslu utakmicu nije izlazio u prvom poluvremenu, a sad jos nije ni usao. nikako ne razumijem te ivanoviceve rotacije.
Emvipi!Emvipi! :P
Posted

ehh da smo otisli na olimpijadu <_<

Posted

bjelica razbio. vidim da je i novica igrao dobro. doduse, ne citam spanski. jebiga. kojote ajd plz sibni linak za skidanje tekme na pm.

Posted

Sad citam, Prkacin je TKO u 2 rundi patosirao Kelecevica! :o U 1 rundi je bilo gadjanja kokicamahttp://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=44423

Posted
Meni je najupecatljivije bilo kad je u produzetku nakon nedosudjenog faula i izgubljene lopte jedno 10 sekundi jebao sudiji sve po spisku. To sam cekao 4 godine.
Dakle nije mi se ucinilo. :)Bjelica :ziga:
Posted
gde odlican, spektakularan! ovo mu je najbolja utakmica u karijeri, neverovatno koliko je dobro odigrao. ovo cekam dve godine.
Pa gde si ti bio od pocetka plejofa? bjelica u poslednje vreme igra kao bog kosarke, sto i jeste. Pogadja vazne suteve, cuva sve u odbrani i skoro nikad ne gresi.
Posted
linakvredi odgledati i reklame, i sve...samo da bi se video Nemanja koji zakucava i lupa bananu na kraju. :Hail: :Hail: :Hail: Zreo je već za NBA
Posted (edited)

kakav crni nba, on jos uvek nije postao ozbiljan igrac u evropi.popravi link, ovo je acb homepage.

Edited by kojot
Posted

kako je moguce da i Novica i Bjelica smrde cele sezone, a sad kad dodje plejof i kad je najbitnije igraju po 20+ minuta?

Posted
kako je moguce da i Novica i Bjelica smrde cele sezone, a sad kad dodje plejof i kad je najbitnije igraju po 20+ minuta?
Pa nije baš da smrde cele sezone, igrali su obojica skroz ok.
Posted
Pa nije baš da smrde cele sezone, igrali su obojica skroz ok.
plus, novicina minutaza u plejofu je imala veze sa povredom mirotica...
Posted

Ne prestaje da me iznenadjuje igra Olimpijakosa poslednjih nedelja..Duda na dobrom putu da napravi jos jedno cudo

Posted

Kole i Edin nisu obavešteni da je Željko produžio ugovor.