Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

novica ubica :Hail: , kakvog smo mi igraca imali :wub:

Posted
Oho, sad se vec zakuvalo. Svemirska kosarka u odnosu na prvo poluvreme.au, cega sve nije bilo u zadnjem minutu :mellow: Od Dude koji utrcava skoro u reket do Spanulisa koji pokusava da iznudi faul za 3 bacanja na vise od pola terena, da ne pominjem sve sto se izmedju izdesavalo :Hail: dobro je sto nisam batalio na poluvremenu.
duda oterao u pizdu materinu zeljkovog pomocnika kada su se pozdravljali.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Posted (edited)

@Papovac A tek mi.Odlicna utakmica, naravo da nisam hteo da gledam grcka govna da bi mi ostao snage za pravu kosarku.

Edited by Joe D
Posted

Ako nekog interesuje veceras je u Rumuniji novi prvak postao Asesoft iz Ploestija savladavsi u finalu Temisvar sa 4-0 u seriji. Od nasih u Asesoftu igraju Rade Dzambic, Aleksandar Vlahovic i Vladimir Tica( trener arnautovic i Drasko Alibijanic su izbosne) u Temisvaru trener Badnjarevic i igraci Zlatko Jovanovic, Branko Cuic, Nenad Markovic i Robert Sarovic. Tu su i dva Hrvata Ivan Siriscevic i Sime Spralja. Asesoftu je ovo sedma titula u poslednjih 8 godina. Na leto zavrsavaju sa izgradnjom nove hale i imaju ambicije da igraju u Uleb kupu. Gazda kompjuterski mag zaradio velike pare i ne zali za kosarku da da.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

nevreme u bg, verovatno zato.n. bjelica odlicno igra.

Posted

bar je dosla slika da vidim ovu trojku

Posted

meni ne..nemanja bjelica sa 8 metara za +7

Posted

kako sere kahu, bjelica pa ova cigla pridjonija

Posted

Oli bije Pao 20-8 za samo 5 minuta :DKeselj sjajan... mislim 10 poena za sada...koliko je za sada? 1-1?

Posted (edited)

Stream?Edit: Da, 1-1 je.

Edited by Andre_Owens