Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
Inače, onaj Panko je odigrao neverovatnu tekmu.
dobar je matori, igra cele sezone fenomenalno.
Posted

danas u 20.45 barsa-real. nema neke posledice na tabelu za kraj sezone, ali verujem da nece razocharati...

Posted

odlican pocetak reala...novica sjajan 7poena (1 trojka) i 3 skoka...barsi ne ide sut a i malo previse sutiraju za 3...

Posted

real fantastican u prvom poluvremenu. 48 poena barsi za prvo poluvreme. barsu samo mickael drzi u igri. realovi centri unistili barsu. cini mi se da su dali 33 poena.pablo laso zaboravio novicu na klupikakav kos navara :Hail: :Hail: sa pola terena, a taman sam hteo napisati da osim dva flotera nista nije uradio..

Posted

koliko je novica igrao?

Posted

prvih 7-8 minuta...posle vise nije ulazio. mada nije ni bilo potrebno. mirotic je nastavio gde je on stao.ima 7 poena, 3 skoka i 1-2 asistenciju..

Posted

evo gledam. odlican je.

Posted (edited)

Ala su se sad izsibali Navarro i Carroll ovim trojkama :)

Edited by Have_Fun
Posted

raspucali se kerol i navaro...ali real stao.+3 samo za madridjane 7 minuta do kraja.novica 11 poena 5 skoka 3 asistencije..

Posted

Kakva banana Begica na Mikelu! :Hail:

Posted (edited)

i na kraju stao real. iskomplikovali nekoliko napada u poslednjoj cetvrtini. naravno zbog sjajne odbrane katalonaca..na kraju odlucio tajmaut cavi paskvala 1.2 sekundu pre kraja prvog poluvremena i trojka navara :Dne secam se kad sam poslednji put ovako uzivao gledajuci evropsku kosarku. a i nije bio neki bas ekstra mec. ocekujem bolje na f4 i u finalu acb lige..

Edited by 189-
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
danas opet sličan scenarioInače, retardirani navijači Olija gađali autobus Panatinaikosa i povredeili neke igrače. 4 dana nakon osvajanja evropske titule oni ovo rade!? Edited by Jose Raul Capablanca