Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

PAO poenima Batista u poslednjoj sekundi pobedio Panionios.Izmorila ih EL

Posted

Nakon duuuuugo vremena Buducnost je porazena u domacem sampionatu,izgubili su u Niksicu 87-92 nakon produzetka.

Posted
Nakon duuuuugo vremena Buducnost je porazena u domacem sampionatu,izgubili su u Niksicu 87-92 nakon produzetka.
tek drugi poraz od nezavisnosti,prvi su doziveli u Oktobru 2006
  • 2 weeks later...
Posted

Kazu da su mu preogovoritm sa Azervejdzancima propali. Sve u svemu jos jedan :isuse:Iako bih do pre 6 meseci guzicu verovatno dao da Bo igra za nas, sad mi je sve vise i vise drago sto smo maltene jedina repka u Evropi koja nije posla tim putem. I voleo bih da tako i ostane.

Posted

Gledao danas Lagun Aro - Bilbao, fenomenalna tekma, malo utisak pokvario zadnji minut gde je bio previše grešaka.Utakmicu "rešio" Kolbas, četvorka domaćih, koji je promašio zakucavanje na +4 i 40ak sek do kraja, retko glup potez.

Posted
Utakmicu "rešio" Kolbas, četvorka domaćih, koji je promašio zakucavanje na +4 i 40ak sek do kraja, retko glup potez.
Doblas :)
Posted

mrzelo me da proverim, znam da je nešto tako :DLik je ostao sam na ziceru, prvo fintirao šut, iako je bio sam kao duh, zatim kad je uvideo to, krenuo da zakuca, povukao jako obruč koji je izbacio loptu. Ceo trud ekipe da stigne i prestigne vođstvo Bilba stao u taj jedan potez.Inače, onaj Panko je odigrao neverovatnu tekmu.