basketas Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 PAO poenima Batista u poslednjoj sekundi pobedio Panionios.Izmorila ih EL
basketas Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nakon duuuuugo vremena Buducnost je porazena u domacem sampionatu,izgubili su u Niksicu 87-92 nakon produzetka.
basketas Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nakon duuuuugo vremena Buducnost je porazena u domacem sampionatu,izgubili su u Niksicu 87-92 nakon produzetka.tek drugi poraz od nezavisnosti,prvi su doziveli u Oktobru 2006
stevo glogovac Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) I POSLE NAMA NE VALJA SUDJENJE U KLS Edited April 19, 2012 by Smilair
Tinman Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Jaycee Carroll prelazi iz Madrida u CGDakle Cook zavrsio reprezentativnu karijeru.
basketas Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Zar on vec nije Azer? http://en.wikipedia.org/wiki/Jaycee_Carroll
Teixeira Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Zar on vec nije Azer? http://en.wikipedia.org/wiki/Jaycee_Carroll upravo sam krenuo da napishem. bice da je neka dezinformacija...
goofs Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Kazu da su mu preogovoritm sa Azervejdzancima propali. Sve u svemu jos jedan :isuse:Iako bih do pre 6 meseci guzicu verovatno dao da Bo igra za nas, sad mi je sve vise i vise drago sto smo maltene jedina repka u Evropi koja nije posla tim putem. I voleo bih da tako i ostane.
Jose Raul Capablanca Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Gledao danas Lagun Aro - Bilbao, fenomenalna tekma, malo utisak pokvario zadnji minut gde je bio previše grešaka.Utakmicu "rešio" Kolbas, četvorka domaćih, koji je promašio zakucavanje na +4 i 40ak sek do kraja, retko glup potez.
Teixeira Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Utakmicu "rešio" Kolbas, četvorka domaćih, koji je promašio zakucavanje na +4 i 40ak sek do kraja, retko glup potez.Doblas :)
Jose Raul Capablanca Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 mrzelo me da proverim, znam da je nešto tako :DLik je ostao sam na ziceru, prvo fintirao šut, iako je bio sam kao duh, zatim kad je uvideo to, krenuo da zakuca, povukao jako obruč koji je izbacio loptu. Ceo trud ekipe da stigne i prestigne vođstvo Bilba stao u taj jedan potez.Inače, onaj Panko je odigrao neverovatnu tekmu.
Recommended Posts