Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
vaistinu doktor :Hail:
bilo mi glupo da opet ja pishem nakon danashnje tekme :D josh sam se probudio tek na poslednju chetvrtinu, ali mocni ikom ima one arene +2, pa sam gledao na tome :lol:
Posted (edited)

Strašno šta je čovek radio, koliko rešenja u napadu... Imao pred kraj dve greške, odnosno zabijanja u napadu, mislim da mu je to jedno loše što je uradio za celu tekmu...

Edited by Jose Raul Capablanca
Posted

samo sto sam dosaoda javim da je singler izdominirao :Dizgubila i barsa, luka klacovao.

Posted (edited)

....

Edited by kim_philby
Posted

stefan markovic ubija kahu u 4. cetvrtini. cak je i trojku ubacio. :mellow:

Posted

vazno da ludom dushku reggie igra standardnih 15 minuta (13 poena). singler ponovo odlichan.btw, obratite paznju na biellu i jacoba pullena, mislim da je imao 23 i 22 u prva dva kola. e, ljudi iz partizana, o chemu ste razmishljali...

Posted

Najkorisniji igraci drugog kola turske lige, kakvo drustvo:1. D. Williams 24+10as2. Stimac 23+14sk (trenutno prvi skakac lige)3. Shipp 4. Stanojevic 23+6+5

Posted

Krka-Partizan je bila NBA utakmica za GC-Real

• 2 weeks later...
Posted

Ima li ko stream za Galatasaraj Efes? Ja ne nalazim nista :(

Posted
Krka-Partizan je bila NBA utakmica za GC-Real
ali zato real danas... recimo da se partizan dobro proveo shto nisu ubacivali sve kao danas. carroll nastavio tamo gde je stao u chetvrtak, a laso se setio da ga drzi u igri.
Posted
Ima li ko stream za Galatasaraj Efes? Ja ne nalazim nista :(
Neces ni naci,Turci automatski gase strimove za TV stanicu koja radi prenose.TV se zove LigTV3
Posted

Pa bolje je odigrao protiv nas, nego danas :DInače, to sam igrao dvojku, poklon je bio 2,5 hendi...

Posted (edited)

Nek jedu govna, a bas sam se naostrio da gledam, cak sam se i kladio (keca :P) prvi put posle evropskog letos. :D

Edited by Fins fleet
Posted

kaze wojo na twitteru da ce kevin love ovih dana doneti odluku oko ponude besiktasa. prvaci turske u najavi ako on dodje.