Teixeira Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 doktor kosharke poznat po imenu kyle singler je danas imao 24, 4 i 3 za alicante u prvom kolu shpanske lige...
Jose Raul Capablanca Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Uhvatio juče malo Spartak - CSKAKrle loš, Teo klasika - jedna asistencija, jedna izgubljena lopta, u odbrani nula, uništio ga Beverli. Na kraju opet hteo da bude junak, al zamalo.
los borrachos Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Lockout i u Grckoj :)@HellenicHoops Hellenic BasketballPanathinaikos and Olympiacos were against (they need games to be ready for Euroleague). PAO GM threatened to join Adriatic League instead. :D
Mauci Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Lisac je vec pre par meseci rekao da su Olympiakos i Panathinaikos hteli da igraju ABA ove sezone ali je vec sve bilo isplanirano tako da ce pokusati sa dogovorom sledece sezone. Kacio sam i video snimak te izjave.
Joe D Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Lepo sam ja rekao da oni pokusavaju da naprave privatnu ligu za bogate.
Joe D Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Antoine Wright -19 indeksnih poena protiv Barselone
Mauci Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Antoine Wright -19 indeksnih poena protiv Barselone Bas htedoh da napisem :DCar.
Teixeira Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 u poslednjem minutu ukrao loptu, izgledalo kao da ima polaganje, ali je uspeo i tu da napravi turnover i faul odmah :D
pacey defender Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Znači Kosta je definitivno trinaesto prase u Barceloni ove godine?
Jose Raul Capablanca Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 doktor kosharke poznat po imenu kyle singler je danas imao 24, 4 i 3 za alicante u prvom kolu shpanske lige...vaistinu doktor :Hail:Kakav igrač, oduševio sam se. Inače utakmica bila jedna od gorih koje sam gledao u poslednje vreme.
Recommended Posts