Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

doktor kosharke poznat po imenu kyle singler je danas imao 24, 4 i 3 za alicante u prvom kolu shpanske lige...

Posted

Uhvatio juče malo Spartak - CSKAKrle loš, Teo klasika - jedna asistencija, jedna izgubljena lopta, u odbrani nula, uništio ga Beverli. Na kraju opet hteo da bude junak, al zamalo.

Posted
Lockout i u Grckoj :)
@HellenicHoops Hellenic BasketballPanathinaikos and Olympiacos were against (they need games to be ready for Euroleague). PAO GM threatened to join Adriatic League instead. :D
Posted

Lisac je vec pre par meseci rekao da su Olympiakos i Panathinaikos hteli da igraju ABA ove sezone ali je vec sve bilo isplanirano tako da ce pokusati sa dogovorom sledece sezone. Kacio sam i video snimak te izjave.

Posted

Lepo sam ja rekao da oni pokusavaju da naprave privatnu ligu za bogate.

Posted

Antoine Wright -19 indeksnih poena protiv Barselone :Hail:

Posted
Antoine Wright -19 indeksnih poena protiv Barselone :Hail:
Bas htedoh da napisem :DCar.
Posted

u poslednjem minutu ukrao loptu, izgledalo kao da ima polaganje, ali je uspeo i tu da napravi turnover i faul odmah :D

Posted

Znači Kosta je definitivno trinaesto prase u Barceloni ove godine?

Posted
doktor kosharke poznat po imenu kyle singler je danas imao 24, 4 i 3 za alicante u prvom kolu shpanske lige...
vaistinu doktor :Hail:Kakav igrač, oduševio sam se. Inače utakmica bila jedna od gorih koje sam gledao u poslednje vreme.