Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Dobi Caja 3 razlike, a na poluvremenu gubili 15. Bjelica igrao celo drugo poluvreme umesto Mirze. na kraju imao 15 poena, 3-4 skoka, nekoliko asistencija i kradja. Ivanovic je delovao odusevljeno njegovom igrom.Ali kakva je zverina Seraphin, jebem ti zivot. I on je igrao skoro celo drugo poluvreme, usrao im se u zivot na obe strane terena.

Posted
Dobi Caja 3 razlike, a na poluvremenu gubili 15. Bjelica igrao celo drugo poluvreme umesto Mirze. na kraju imao 15 poena, 3-4 skoka, nekoliko asistencija i kradja. Ivanovic je delovao odusevljeno njegovom igrom.Ali kakva je zverina Seraphin, jebem ti zivot. I on je igrao skoro celo drugo poluvreme, usrao im se u zivot na obe strane terena.
:isuse:Na poluvremenu mudro odlucih da ovde nema leba za Nemanju, da mu je bolje da promeni klub a meni da zaspim pored fudbala. Bravo ja.
Posted (edited)

Da l' se Novica oporavio ?

Edited by Lezilebovich
Posted

dovoljno je da se pogledaju dva minuta drugog poluvremena da se shvati koliko nam je velickovic falio u litvaniji.

Posted

Messina nije Novicu ubacivao, a ovaj trener ga ne vadi iz igre.

Posted

jedino njega nije vadio, odigrao je perfektnu cetvrtinu u odbrani, osim ovog zadnjeg ispadanja kada je lorbek dao trojku.

Posted

sad sam se ukljucio. znaci novica dobar?

Posted

nisam gledao prvo poluvreme, a u drugom je odlican.

Posted

nikakve kretnje u napadu. 1-2 bloka i onda bek zavrsava. nisu ni probali da ih napadnu unutra sa tomicem. jel se povredio?

Posted
nikakve kretnje u napadu. 1-2 bloka i onda bek zavrsava. nisu ni probali da ih napadnu unutra sa tomicem. jel se povredio?
jbg, nisam ispratio ali ljulj i rejes su se propisno izglupirali.
Posted

Novica u odbrani sjajan - skače, oduzima lopte, udvaja, pomaže... U napada je ponovo neka peta opcija, osim ako ne povede kontru ili polukontru. Izvlači se na tri poena i uopšte ne igra ledjima. Real u napadu se svodi na šuteve i prodore bekova i vrlo retko lopta na Tomića.