Feindouno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ja se tek sada ukljucio? di je dijamantidis?edit: PAO mnogo bolje selektiran tim.Sjeb'o zglob negdje na pocetku ili pred pocetak, ne znam, nisam gledao ali u drugom poluvremenu nije ulazio.
Joe D Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lepo bi bilo da se prestane sa difolt kenjanjem po Kalatesu. Decko je odigrao maestralno ceo drugi deo sezone i veoma je doprineo uspesima PAOa.Focis je govnar, ali za ovo danas
Goranz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dijamantidisa je na zagrevanju zaboleo primicac pa nije ni izasao na parket...
kim_philby Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 znam da ce biti smesno pitanje ali... kakav je bio milenko :D
Mauci Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Meni je neverovatno koliko Duda nema poverenja u Teodosica, igra mu samo u napadu. Nije da mu nesto preterano zameram jer Teodosicu ocigledno puca kurac za igranje odbrane, ali me ipak cudi.
Daddy Cool Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Uveo ga je valjda pocetkom 4/4 i napravio je 2 glupa faula u 2 ili 3 odbrane.
Feindouno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Duvaj ga Papalukas konjino sa trojkama sa 100 metara
kim_philby Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Uveo ga je valjda pocetkom 4/4 i napravio je 2 glupa faula u 2 ili 3 odbrane.teo ili milenko?
Jose Raul Capablanca Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 teo?baš loš, a dobro je krenuo...Bravo Pao!!!
Goranz Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Svakako bi bio korisniji u produzetku od mrtvog Papalukasa ili Pelekanosa. Duda se potpuno pogubio u produzetku, nije se znalo ko koga cuva a u napadu je sve islo preko Spanulisa.
kim_philby Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 znaci da sumiramo: PAO sjajan i robija grobar srpske kosarke?
Töölönlahti Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dakle, Spanoulis i Papaloukas napravili ključne TOs - there is no substitute for experience in sport my ass. Bleh. Lepo bi bilo da se prestane sa difolt kenjanjem po Kalatesu.Ma nisam kenj'o, nego sam prijatno iznenađen... U drugom delu sezone redovno sam gledao samo Jadran i ACB, Grke totalno batalio, pa su mi ovo sad neki novi momenti.
Feindouno Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 znaci da sumiramo: PAO sjajan i robija grobar srpske kosarke?Fotsis sjajan, Oly nevjerovatno coukovao, Duda fejlovao
Recommended Posts