Mark Rothko Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 (edited) Pored Ukica i Tomasa kod Spahije u Fenerbahceu jos jedan igrac iz Hrvatske-Bojan Bogdanovic (Cibona) Edited April 23, 2011 by Mark Rothko
J.R. Cash Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) Dragicevic vec poceo da igra za Kahu Laboral.Eh, kako glupo izgubi Valjadolid. Dopuste dva vezana ofanzivna skoka, pa naprave faul na 10 metara, pa prodaju loptu na uvodjenju. Edited May 1, 2011 by J.R. Cash
hooyadahoo Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 prenos 3 utakmice: http://acb360.orange.es/partidos/LACB/55/305#start
Joe D Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Niko nije gledao finale grckog kupa? Ja sam mislio to je kasnije veceras
Teixeira Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Eh, kako glupo izgubi Valjadolid. Dopuste dva vezana ofanzivna skoka, pa naprave faul na 10 metara, pa prodaju loptu na uvodjenju.kad sam video ovo pomislio sam da prichash o danashnjoj tekmi, pa sam otishao da vidim da li sam halucinirao da ih je cajasol odrao :D na kraju popushishe za plejof, a zalsuzili su ga verovatno.
amare Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Niko nije gledao finale grckog kupa? Ja sam mislio to je kasnije veceras I ja propustih Dobi Oly! Teo MVP :)
Feindouno Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Redovni učesnik Evrolige, rimska Lotomatika, ostala je bez A licence najkvalitetnije evropskog klupskog takmičenja. Lotomatika je u ključnoj utakmici za plasman u plej-of italijanskog prvenstva poražena od Montepaskija sa 83:73, pa je zauzela tek deveto mesto sa skorom od 14 pobeda i 16 poraza. To je uslovilo i gubitak A licence Evrolige, pa italijanski mediji s pravom konstatuju da je iza Lotomatike najslabija sezona u poslednjih 20 godina.
Timmy Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Cekaj, stani, pazi.. Otkud sad to pravilo? I da li to znaci da ce na kraju sledece sezone, odnosno na kraju trogodisnjeg ciklusa, 2 tima izgubiti A licencu? Roma i cini mi se Zalgiris koji je poslednji na tabeli 12 timova sa A licencom. Ili ce zbog ovoga Zalgiris ni kriv ni duzan sacuvati guzicu. Ako je ova prvo to je fenomenalno za nas. Ne moramo da ramisljamo sta ce biti sa Valensijom kao petim timom iz Spanije koji je po rezultatima izborio A licencu. Mi smo drugi na tabeli kandidata za A licencu i najverovatnije ostajemo na tom mestu na kraju sledece sezone.
Jose Raul Capablanca Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Pa zato je i sada bila ona opasna nameštaljka kada je Unikaha dobila Barsu u gostima da bi obezbedila plej-of i izbegla sudbinu Rome.Naravno, sada igraju Barsa - Unikaha u prvom kolu i ovi će im vratiti tako što ih neće puno zamarati...
pacey defender Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Repstacija Crne Gore, širi spisak. 1. Omar Kuk (Unikaha, Španija)2. Goran Jeretin (Lokomotiva Kuban, Rusija)3. Vladimir Mihailović (Budućnost, Crna Gora)4. Boris Bakić (Crvena zvezda, Srbija)5. Bojan Bakić (Riga, Letonija)6. Vladimir Šćepanović (Panelinios, Grčka)7. Suad Šehović (Bosna, Bosna i Hercegovina)8. Sead Šehović (Budućnost, Crna Gora)9. Vujadin Subotić (Crvena zvezda, Srbija)10. Vladimir Dašić (Lotomatika, Italija)11. Miloš Borisov (Hemofarm, Srbija)12. Milko Bjelica (Lijetuvos Ritas, Litvanija)13. Vladimir Dragičević (Kaha Laboral, Španija)14. Nikola Vučević (Univerzitet Južna Karolina, SAD)15. Nikola Peković (Minesota, SAD)16. Slavko Vraneš (Uniks, Rusija)17. Vladimir Golubović (Banvit, Turska)18. Ivan Maraš (Hemofarm, Srbija)19. Blagota Sekulić (Vanoli Kremona, Italija)20. Bojan Dubljević (Budućnost, Crna Gora)21. Nikola Ivanović (Mornar, Crna Gora)22. Marko Todorović (Huventud, Španija)23. Nemanja Radović (Mornar, Crna Gora)24. Nemanja Đurišić (Univerzitet Džoržija, SAD)
goofs Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kako bi im legao jos i Mirotic...on i jos jedan dobar bek i bili bi hit.
bags Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Interesantan presek liga:http://www.in-the-game.org/?p=12985
J.R. Cash Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ispade Kari. Vodili su 7 razlike na dva i po minuta do kraja i vise nisu ubacili kos do utesnog slobodnog bacanja, a uspeli su da prime 7 poena iz dva napada.
BarryWhite Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 U ACB ligi svi timovi koji su prosli u polufinale su dobili cetvrtfinala sa 2:0. Parovi: Barselona - Kaha Laboral i Real - Bilbao .
pacey defender Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5XlJTURzFic&feature=player_embedded
Recommended Posts