Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Otprušten Perasović.
Otvara se mesto za Vujosevica.
:Hail::lol: 'kel partido'

Prvo mi je bilo jako kad je Garbahosa izblokirao onaj prvi napad pa kad je pomenuo nesto "mi kasa", verovatno u americkom stilu "not in my house" biggrin.gif ali kad je poceo onako promuklo da se smeje posle MekIntajerove trojke, raspao sam se laugh.gifHail.giflaugh.gifHail.giflaugh.gifHail.gif

:lol: dajem zlato za prevod!

Preldžić ostvario tripl-dabl u prošlom kolu turske lige.

Zadar dobio Cibonu u sred Zagreba 80-57 :lol:

U zestokoj konkurenciji u ova krizna vremena, Cibona se ipak najvise raspala :isuse:

Neverovatno je da tim koji ima Bogdanovica, Radosevica, Giriceka, Rozica (pa makar ova poslednja dvojica imala i po 80 godina) moze da igra tako lose

Gira ne igra, ovi ostali su na 50 posto u vrh glave, juniore nemaju itd.

Penzionisao se Karlton MajersNekadašnji italijanski reprezentativac i rekorder po broju postignutih poena na jednom meču oprostiće se od košarkaške karijere na svoj 40. rođendanJedan od najboljih evropskih košarkaša u poslednje dve decenije Karlton Majers (40, 192) odlučio je da se oprosti od igračke karijere. Italijan će se zvanično penzionisati na 30. marta na svoj 40. rođendan. Majers je u prethodnih 20 godina, koliko je kao profesionalac proveo na terenu, branio boje Montepaskija, Virtusa, Fortituda, Skavolinija i na kraju Riminija, kluba u kome je počeo i završio karijeru. U sezoni 2004/2005 odigrao je sedam utakmica u ACB ligi za Valadolid. Igrao je za reprezentaciju Italije od 1993. do 2003. i rekorder je na listi najboljih strelaca Palakanestra - na jednoj utakmici postigao je 87 poena.
Veliki majstor Karlton Majers :Hail: Kakva je ono luda ekipa bila - Vilkins, Rivers, Majers....edit: i gregor fućka, naravno.

Edited by pacey defender

Veliki majstor Karlton Majers :Hail: Kakva je ono luda ekipa bila - Vilkins, Rivers, Majers....
imao sam priliku da upoznam velikog majstora :)stvarno je bio igracina
imao sam priliku da upoznam velikog majstora :)stvarno je bio igracina
ali pazi kakvi su to mečevi bili u bolonji tih godina. Sa druge strane su bili Danilović, Rigodo, Savić, Skonokini, i Rašo koji je te sezone otišao na draft.

Edited by pacey defender