Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
Kad pominjete kucanja, jel zna neko dal je Petar Kostic stigao do neke ozbiljne kosarke? Znam da se potucao po nekoj Bugarskoj pa otisao na koledz.
igrao sam sa njim na kalisu...od ozbiljne kosarke nista, jednostavno je basketaski tip...ali se prikljucio TFB-u a sa njim atrakcije uvek u izobilju...
Posted

haha :lol: . a sudija stoji na dva metra od njega.

Posted

Kakva utakmica Unicaja-Real :Hail: Tesko je opisati sve, najbolje sacekati snimak. Fenomenalno.

Posted

Kakvo ludilo, slicno onom snimku iz spanske 2. lige koji je neko skoro kacio :Hail:

Posted

Au kakva utakmica...prvo produzetak, pa onda sipanje trojki pred kraj...Pridjoni igrao sam u produzetku, dao i trojku sa 9 metera, ali Garbahosa vraca nenormalnu trojku u poslednjoj sekundi za pobedu Unikahe...Novica stvarno dobar, cini mi se da vraca samopuzdanje, Tripko nije imao svoj dan, ispucavao se ali ga nije islo.

Posted

McIntyre je dao onu posljednju, Garbajosa prije toga a na drugoj strani ludi Pridjoni sve :o

Posted

Garbajosa je vratio, pa Prigioni opet da bi mu onda McIntyre u poslednjoj sekundi ponovo vratio, ovaj put za pobedu. Ludilo.

Posted

Jbo lebac sta propustih, dajte klip ako nadjete negde

Posted (edited)

i meni se prvo ucinilo da nije Garbahosa ali su onda samo njega drzali u kadru...my badelem, ocajna utakmica do samog kraja regularnog dela, ali onda je sve nadoknadjeno...opsta ludnicaedit: Pridjoni kulira Novicu najstrasnije cini mi se...ali kako ruzan izbacaj ima sa trojke, neverovatno za takvo kosarkasko ime

Edited by 1n54jd3r
Posted
i meni se prvo ucinilo da nije Garbahosa ali su onda samo njega drzali u kadru...my bad
Zato sto mu je citava dvorana skandirala :Hail:
Posted

Otprušten Perasović.