Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ma mozete da me ubijete ali ja ne mogu da se setim ko je vladimir petrovic. dajte neku sliku.
goofs Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Ne znam koje si godiste, on je bio klinac Partizana, jako talentovan, tamo negde 95-6, al nije uspeo da se probije u prvi tim pa je igrao u Ivi Zorki Sabac sa Miajlom i cini mi se Sladjanom Stojkovicem, onomad kad su igrali finale plej-ofa. Posle je otisao negde u Grcku pa putem dalje. Za njega i Harisa Brkica je Drobnjak kod Tegija izjavio da je neverovatno da nisu postali veci igraci sa kolicinom talenta koji su imali.E da, i kucao je ko lud :D Edited March 10, 2011 by goofs
Tinman Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Sladjan Stojkovic, koliko se secam, nije nikad igrao u Ivi, a ni Iva nije nikad igrala finale plej ofa.
Fins fleet Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Sladjan Stojkovic, koliko se secam, nije nikad igrao u Ivi, a ni Iva nije nikad igrala finale plej ofa.Sladjan Stojkovic je igrao finale plej ofa sezonu pre one u kojoj je dosao u Partizan, ali ne mogu da se setim za koga tacno. Nesto mi Ruma u glavi, nisam siguran.A mislim da je Vladimir Petrovic igrao u Partizanu posle toga, mozda i citavih 5 godina. Edited March 10, 2011 by Fins fleet
Belaj Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Sladjan Stojkovic, koliko se secam, nije nikad igrao u Ivi, a ni Iva nije nikad igrala finale plej ofa.Igralo je nešto što se zvalo Iva Borovica.
Fins fleet Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Igralo je nešto što se zvalo Iva Borovica.Hm, Iva Borovica iz Rume? :D Nesto imam utisak da je ovo postojalo, ali se ne bih mogao zakleti. :D
goofs Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jeste, Iva Borovica, iz Rume, ne iz Sabca. Izmesao sam timove (oba su bila zuti :D). Vlada je igrao u Sapcu par godina posle.
Tinman Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Iva Borovica je bila prva sponzorska godina Ive gde je sponzor , jelte, bio Borovica iz Rume. Koliko se secam Davidovic nije bio voljan da premesti klub u Rumu pa je sponzorstvo prestalo. Zatim je Borovica napravio novi sponzorski ugovor (sad se ne secam tacno sa kojom ekipom a zvali su se TG Borovica Ruma) i oni su igrali finale plej ofa sa Partizanom sezone 1994/95.
Jose Raul Capablanca Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Iva Borovica je bila prva sponzorska godina Ive gde je sponzor , jelte, bio Borovica iz Rume. Koliko se secam Davidovic nije bio voljan da premesti klub u Rumu pa je sponzorstvo prestalo. Zatim je Borovica napravio novi sponzorski ugovor (sad se ne secam tacno sa kojom ekipom a zvali su se TG Borovica Ruma) i oni su igrali finale plej ofa sa Partizanom sezone 1994/95.e tada sam kao klinac išao na treninge Ive da gledam Petrovića kako kuca. Radio je šta je hteo tada.
Далибор Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ATppapj4rs0&feature=player_embedded#at=50
J.R. Cash Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Vladimir Petrovic je igrao i u Borcu pre Ive (96/97 cini mi se) . Jos tad cuven po kucanjima.
1n54jd3r Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ima li sta od tih kucanja arhivirano u nekom video zapisu mozda?
Ivo Petović Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Vladimir Petrović je '77 godište. Lično prisustvovao utakmicama kad je još kao kadet kucao sa dve ruke sa zadrškom sa izreckane linije...edit: vidim da je kralj već pominjao godište.btw, niko ga nije zvao Pižon, bar do pre 10ak godina. :D Edited March 10, 2011 by Ivo Petović
Delija67 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Kad pominjete kucanja, jel zna neko dal je Petar Kostic stigao do neke ozbiljne kosarke? Znam da se potucao po nekoj Bugarskoj pa otisao na koledz.
Recommended Posts