Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Bice zanimljivo ako se recimo Valensija plasira na F4 ili cak dogura do finala pa mozda i osvoji EL sta ce se desiti u tom slucaju. Bilo bi glupo da ne ucesvuju sledece sezone ako se plasiraju na F4, bar ja tako mislim :) .

Posted

A zar se nisu ucesnici evrolige odredjivali na osnovu one liste zemalja u kojoj je bilo i Spanske lige samo sto su prethodnih sezona uvjek prva 4 tima u ligi bili bas real, barsa, kaha i unikaha? Koliko ja znam bilo je recimo da jedno mjesto dobija prvak spanije osim ako nije neka od ove 4 ekipe pa posle negdje na listi se pojavi 2.tim Spanije osim ako niej nka od ove 4 ekipe itd...

Posted

4 Spanca vec godinama imaju A licencu i po tom kriterijumu igraju EL.

Posted

kakav vladimir petrovic pizon, jesu ovi normalni?http://www.zurnal.rs/2011/03/09/sjajne-partije-tepica-i-ercega-pizon-najefikasniji/index.html

Posted

Citao sam da mu je to nadimak, po uzoru na selektora.

Posted
kakav vladimir petrovic pizon, jesu ovi normalni?http://www.zurnal.rs/2011/03/09/sjajne-partije-tepica-i-ercega-pizon-najefikasniji/index.html
Jutros to čitam i čudim se. Imao sam neke zajedničke prijatelje sa tim momkom, nikad u životu nisam čuo da ga neko tako zove.
Posted

Je l` samo ja ne znam ko je to? :D

Posted
Jutros to čitam i čudim se. Imao sam neke zajedničke prijatelje sa tim momkom, nikad u životu nisam čuo da ga neko tako zove.
sa kojim momkom? uopste ne razumem sta su ovde hteli da kazu, mislio sam da je neka greska.
Posted

Vladimir Petrovic. Ponikao u Partizanu, bio prvi strelac nase lige. '77. Je l' se vi to pravite ludi?A Zurnalu je verovatno svaki Vladimir Petrovic - Pizon.

Posted
sa kojim momkom?
Pa bre Vladom Petrovicem.
Posted

Pa sa Vladimirom Petrovicem? Jel stvarno moguce da se niko ne seca tog momka. Najavljivan kao strasan talenat, kucao sa bacanja k'o od sale, posle neubedljive sezone u Partizanu pozajmljen Ivi ako se dobro secam. Bio najbolji strelac lige sa istom. Posle otisao u Grcku i tamo zaradjivao hleb. Igrao po celoj Evropi, nigde se nije zadrzavao dugo. Popijem cesto pice kod njega u kaficu na Vracaru, cesto se leti skupi luda ekipa. On, Stefanovic, Koturovic itd...

Posted
Pa sa Vladimirom Petrovicem? Jel stvarno moguce da se niko ne seca tog momka. Najavljivan kao strasan talenat, kucao sa bacanja k'o od sale, posle neubedljive sezone u Partizanu pozajmljen Ivi ako se dobro secam. Bio najbolji strelac lige sa istom. Posle otisao u Grcku i tamo zaradjivao hleb. Igrao po celoj Evropi, nigde se nije zadrzavao dugo. Popijem cesto pice kod njega u kaficu na Vracaru, cesto se leti skupi luda ekipa. On, Stefanovic, Koturovic itd...
Bio i u Albi jedno vreme.
Posted

Jao, da. Igrao kod nas u onom mracnom periodu krajem devedesetih, sa Vardom. Sad se setih.

Posted

Da, da, Albi, Parizu, Sieni, Bologni, par klubova u Spaniji, Anwil Wloclawek, nasetao se momak :D