Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Nisu se oporavili od divovske borbe u cetvrtak -_-

Posted

realu kao leba treba neki strelac (skorer™).

Posted (edited)

wtf?da preduhitrim nekog drugog sa pitanjem koje se samo namece: usro se od Karija?

Edited by Joe D
Posted

Nije ni kraj sezone sacekao, svasta. Kolike su sanse da dodje neko ko ce Novici dati 20+ minuta u cetvrtfinalnoj seriji?

Posted
wtf?da preduhitrim nekog drugog sa pitanjem koje se samo namece: usro se od Karija?
naravno da se usrao od karija. kada se vraca klaver?
Posted

Zavrsili prvi u grupi, ne vidim tu razlog neki objektivan za ostavku. Ako je daje zbog govnjive igre, mogao je to i mesecima unazad. Zakljucak, usro se od Karija. Govno bezmudo!

Posted

I Arena pocela da jede govna sa tenisom u terminu za kosarku :isuse:Ne znam sta se kurce sa Dejvis kupom kad ga i RTS prenosi.

Posted (edited)

Kakvu trojku za produzetak je ubacio Aaron Jackson Bilbau :o Posle promasaja Vasileiadisa lopta mu se dokotrljala pod noge, pokupio je i pogodio sa 9 metara bukvalno u poslednjoj sekndi.

I Arena pocela da jede govna sa tenisom u terminu za kosarku :isuse:Ne znam sta se kurce sa Dejvis kupom kad ga i RTS prenosi.
Bilo je Fuenlabrada-Barsa na areni 4. Edited by J.R. Cash
Posted

Mnogo mi znaci sto je bilo na Areni 4 :unsure:

Posted

A sto Valensija nece moci da igra Evroligu sledece godine? Pominjali ste nesto ovde ali nisam video zasto.

Posted

Mozda Spanci imaju samo 4 tima? Mozda ova 4 tima koja sad igraju imaju ugovore sa EL?Ne znam, lupam.Inace Barca je pukla od mocne Fuenlabrade juce.

Posted

Zato sto ACB liga nema prohodnost ka evrolizi. Van ovih sto imaju licence evroligu iz Spanije moze da igra samo osvajac evrokupa, sto je Valensija bila prosle sezone.