Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Ne treba mnogo vremena da jedno africko govedo upije tolikog "grckog" u sebe samo zivotom u Atini..Elem,Mesina u ovim momentima udara na Pirot i Boze zdravlja,okusice juznjackog paju

Ne treba mnogo vremena da jedno africko govedo upije tolikog "grckog" u sebe samo zivotom u Atini..Elem,Mesina u ovim momentima udara na Pirot i Boze zdravlja,okusice juznjackog paju
http://acb360.orange.es/partidos/CREY/75/5

"Africko govedo"* je rodom iz Kavale. Sto ce reci Grk.* :puke: za izbor reci.

Novica los ponovo. :(

Subjektivni utisak o Grcima,pardon..a o coveku koji gazi ljude na parketu tek ne biram reci..

Edited by SNARC

kakav presing igra kari, impresionante :Hail:

Odlicno finale kupa kralja. Tomic blamira i Kostu i Ndonga.

stvarno odlicna utakmica. odbrane odvaljuju.

Real ako krene da se juri s Barsom, prso je ko zvecka. neverovatno koliko vremena je potrebno Mesini da zatrazi tajm aut.

Tako je Mesina, samo neka ti igra jebeni Felipe Rejes.

I eto raspada. Real moze ovu Barsu da dobije samo slucajno. A kad ovi rese da igraju odbranu najjace sto mogu - ni slucajno.

vec vidjeno, Mesina nije trener za ovu ekipu.

Valensija dobila Real uz samo 52 primljena poena sto je Realu najmanji broj postignutih poena ikad.

Ne znam sta da mislim o igri Reala. Na momente ove sezone deluje kao siguran ucesnik F4, a na momente lice na raspalu bandu. Svakako su najveca nepoznanica u EL.

Ne znam sta da mislim o igri Reala. Na momente ove sezone deluje kao siguran ucesnik F4, a na momente lice na raspalu bandu. Svakako su najveca nepoznanica u EL.
Danas izgubili od mocnog Valjadolida 10 razlike :lol: