Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Ako se dobro secam, tada je vec igrao EL za Huventud?

Posted
Ako se dobro secam, tada je vec igrao EL za Huventud?
kao i za quadruple-double me mrzi da proveravam, ali mislim da je pomenuto EP bilo 2006. godine, a da je EL igrao 2006-07.
Posted

Koliko se secam, nije Huventud, nego Huventud. To je ona sezona kada su oni nas dobili dva puta u prvoj fazi, a mi njih obe u Top 16.

Posted
Koliko se secam, nije Huventud, nego Huventud. To je ona sezona kada su oni nas dobili dva puta u prvoj fazi, a mi njih obe u Top 16.
Jes, tako je.
Posted

Gleda neko Kaha-Bilbao? Dobro prvo poluvreme...

Posted

Gledao sinoc prvo poluvreme Gran Canaria- Real (btw, koji je rzultat bio na kraju?). Tuga je gledati Novicu ono kratko vreme koje provede u igri. 2x ga kuliraju samog na trojci, lopta skoro pa nikad i ne stize do njega, a i kad stigne, gleda da je se sto pre oslobodi, k'o vruc krompir da je uhvatio...

Posted

1/2 SLO kupa: Union Olimpija - Krka 122:113 :Hail::Hail: 3 produzetka, Dzile :piggy: ispustio 19 razlike u 4/4 :ph34r: tesko je opisati sta se sve ovde izdesavalo

Posted
1/2 SLO kupa: Union Olimpija - Krka 122:113 :Hail: :Hail: 3 produzetka, Dzile :piggy: ispustio 19 razlike u 4/4 :ph34r: tesko je opisati sta se sve ovde izdesavalo
I mene mrzi, bilo je svega :) Skoro 3 sata je trajala utakmica.
Posted

A kakva utakmica Kaha-Bilbao! Vodila kaha 13 pa bilbao prestigao za poen ili dva zahvaljujuci ludom grku Vasiliadisu i njegovim trojkama. Na kraju 2 razlike za Kahu uz promasaj preko celog terena koji zamalo da udje .

Posted
A kakva utakmica Kaha-Bilbao! Vodila kaha 13 pa bilbao prestigao za poen ili dva zahvaljujuci ludom grku Vasiliadisu i njegovim trojkama. Na kraju 2 razlike za Kahu uz promasaj preko celog terena koji zamalo da udje .
15 razlike su vodili a meni trebalo da dobiju 6... spektakl :(
Posted

Dozvoli, David Blu.A ja se cudim sinoc zasto je zabo lajvskor :D

Posted

I opet dvokrilni sofokle stiže da napumpa onako dok "razdvaja"... cccc

Posted

Dobro je, znaci da nema nista protiv Srbalja, samo je principijelan -_-