Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Ali kako Llull ima onoliku slobodu u igri meni nije jasno...jedan od nabedjenijih i precenjenijih igraca na svetu

Posted

Brutalna demonstracija sile :Hail: Budaletina Ingles ima index -6 u ovakvoj utakmici i ubjedljivo je najbolji igrac obe ekipe.

Posted (edited)
Ali kako Llull ima onoliku slobodu u igri meni nije jasno...jedan od nabedjenijih i precenjenijih igraca na svetu
Mozda je malo preterano, ali slazem se da je precenjen. Ne znam samo kako igra u reprezentaciji pre San Emeteria. Edited by Fins fleet
Posted
Mozda je malo preterano, ali slazem se da je precenjen. Ne znam samo kako igra u reprezentaciji pre San Emeteria.
Zato što igraju na različitim pozicijama...
Posted (edited)
Zato što igraju na različitim pozicijama...
Pa dobro, to bi moglo biti jedno objasnjenje. :D Mada nije da nemaju dovoljno fleksibilnu spoljnu rotaciju pa da nije nikako mogao da ga ugura. Edited by Fins fleet
Posted
Pa dobro, to bi moglo biti jedno objasnjenje. :D Mada nije da nemaju dovoljno fleksibilnu spoljnu rotaciju pa da nije nikako mogao da ga ugura.
Skariolo nešto takvo da iskombinuje :o . You must be kidding me... :D
Posted

Mozda sam malo preterao sa konstatacijom da je najprecenjeniji na svetu ali covek stvarno ima obicaj da se resi da sutne i pre neko sto primi loptu i onda mulja, zabija se, sutira preko ruke, pokusava da kuca sa bacanja....

Posted
Neki link?Gleda li jos ko ovo krljanje u Stambolu?
Budi ljubazan pa okaci neki linak za Besiktas - Galatasaray ako nadjes danas tj veceras.
Posted

Evo linka za Besiktas - GalataU halu su usli Simao, Almeida, Fernandes i Kvarezma (prva trojica valjda skoro potpisala za Besiktas) i izazvali delirijum. Potpuni ludaci su ovi Turci.

Posted

Crklo skroz, ko ga jebe, ne mogu da se maltretiram sa poluraspadnutim potocima.Steta sto njihova liga nije bolje zastupljena

Posted

Pa već je rekao čovek da mu je lako raditi u Španiji.