cartman Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ali kako Llull ima onoliku slobodu u igri meni nije jasno...jedan od nabedjenijih i precenjenijih igraca na svetu
Feindouno Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Brutalna demonstracija sile Budaletina Ingles ima index -6 u ovakvoj utakmici i ubjedljivo je najbolji igrac obe ekipe.
Fins fleet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 (edited) Ali kako Llull ima onoliku slobodu u igri meni nije jasno...jedan od nabedjenijih i precenjenijih igraca na svetuMozda je malo preterano, ali slazem se da je precenjen. Ne znam samo kako igra u reprezentaciji pre San Emeteria. Edited December 31, 2010 by Fins fleet
Jean-Luc Picard Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Mozda je malo preterano, ali slazem se da je precenjen. Ne znam samo kako igra u reprezentaciji pre San Emeteria. Zato što igraju na različitim pozicijama...
Fins fleet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 (edited) Zato što igraju na različitim pozicijama...Pa dobro, to bi moglo biti jedno objasnjenje. :D Mada nije da nemaju dovoljno fleksibilnu spoljnu rotaciju pa da nije nikako mogao da ga ugura. Edited December 31, 2010 by Fins fleet
Jean-Luc Picard Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Pa dobro, to bi moglo biti jedno objasnjenje. :D Mada nije da nemaju dovoljno fleksibilnu spoljnu rotaciju pa da nije nikako mogao da ga ugura.Skariolo nešto takvo da iskombinuje :o . You must be kidding me... :D
cartman Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Mozda sam malo preterao sa konstatacijom da je najprecenjeniji na svetu ali covek stvarno ima obicaj da se resi da sutne i pre neko sto primi loptu i onda mulja, zabija se, sutira preko ruke, pokusava da kuca sa bacanja....
Feindouno Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Neki link?Gleda li jos ko ovo krljanje u Stambolu?Budi ljubazan pa okaci neki linak za Besiktas - Galatasaray ako nadjes danas tj veceras.
J.R. Cash Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Evo linka za Besiktas - GalataU halu su usli Simao, Almeida, Fernandes i Kvarezma (prva trojica valjda skoro potpisala za Besiktas) i izazvali delirijum. Potpuni ludaci su ovi Turci.
Feindouno Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Crklo skroz, ko ga jebe, ne mogu da se maltretiram sa poluraspadnutim potocima.Steta sto njihova liga nije bolje zastupljena
Jozef K. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Pa već je rekao čovek da mu je lako raditi u Španiji.
Recommended Posts