J.R. Cash Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zasto e prekinuta utakmica PAOK - Oly? Mislim, mogu da pretpostavim zasto, ali ima li neko potvrdu?
sabahudin Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zasto e prekinuta utakmica PAOK - Oly? Mislim, mogu da pretpostavim zasto, ali ima li neko potvrdu?Dobro pretpostavljash.
J.R. Cash Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dobro pretpostavljash. Neki link?Gleda li jos ko ovo krljanje u Stambolu?
Jose Raul Capablanca Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) Klasika, gađanje čime se stigne, topovski udari...Nastavljena je Edited December 29, 2010 by Jose Raul Capablanca
Feindouno Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Neki link?Gleda li jos ko ovo krljanje u Stambolu?Ja nisam gledao, igrao sam :DPrica se da Galata igra najbolju odbranu u Evropi. U EK grupi im je vecina utakmica bila na oko 120-130 poena za razliku od proslosezonskih ~180
J.R. Cash Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ko partizan u srecna vremena. Puno kontakta, za neznije ljubitelje kosarke i previse. Nateraju te da napadas kako oni hoce, a ne kako si ti planirao. Danas su pritisli po celom terenu. Nista strasno i zahtevno, cisto da se izbaci lopta Ukicu iz ruku i da se Feneru oteza ulazak u napad. Fener unutra nista nije mogao, sve se zavrsavalo ciglama Savasa ili Pekera (jel Vidmar povredjen?). Spolja niko nista nije mogao da ubaci (prednjacio uzasni Kinsey), pa su uglavnom Ukic i Preldzic kreirali 1 na 5. Roko je cak dvaput i zavrsio, a ovom drugom je vise lopti ispalo u tom mukotrpnom procesu nego sto ih je sutnuo ili uspesno dodao.Ni Galata nije nista bolje napadala. Trebalo im je mnogo da udju u igru (gubili 5:15, pa vezali 9:0 seriju). Drzali su ih odbrana, tranzicija i Joshua Shipp. Utakmicu im je dobio Tutku Acik, a prosle godine je izgledao ocajno u jadnom Turk Telekomu. Trojkom na kraju trece cetvrtine je potpuno razbio zabokrecinu od utakmice u kojoj bi Fener dobio sa otprilike 55:49. Posle je dominirao i sam im pocepao odbranu, a zavrsio ih je Shumpert.Atmosfera kakvu derbi i zasluzuje. Na tribinama i djene djene. Vatreno, ali u granicama normale. Na terenu haos. To se svako svakom unosi u lice, a najvise igraci sudijama. Oktaj Mahmuti kao kakav pajac skace i pravi face na svaku sudijsku odluku, makar ona bila i ocigledno ispravna. I taman kad sam pomislio kako Spahija gospodski kulira to kolektivno ludilo, on odlepi, popije tehnicku, udje u teren i socno se naljubi majke sudiji. Samo sto mu grkljan nije iscupao. Naravno, nagradjen je raznim darovima sa tribina. To se dogodilo bilo pri neresenom rezultatu, na pocetku cetvrte cetvrtine. Od tad je na terenu postojao samo jedan tim, a to nije bio njegov.Mogu samo da zamislim sta ce biti kada budu igrali za trofej.
Jose Raul Capablanca Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Vidmar povređen nešto na par meseci...
Jean-Luc Picard Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Večeras u 19:00 el clasico ACB lige Barselona-Real. U slučaju da neko stav neki dobar "potok" bez kočenje i zastajkivanja, taj neko bi imao moju veliku zahvalnost a količina piva sa kojom se piše "moja velika zahvalnost" je poprilična... :D
J.R. Cash Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 (edited) Bice ovde. Edited December 30, 2010 by J.R. Cash
Feindouno Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Prenosi li neka od pristupacnih televizija?
Feindouno Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Svaki put kad gledam Barsu zapitam se sta ova budaletina Ingles radi u tako velikom klubu. Katastrofalan igrac
Recommended Posts