Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Ako bismo ga potpisali danas, stigao bi cak da odradi zagrevanje pre utakmice s Prokomom

Eto nam ga novi plej! feler.gif
Ne!Nikodije kaze da je Chester Mason prevara.

Moze li neko da otvori tarot i pogleda do kad ce nasa najbolja cetvorka(Novica)da bude u nemilosti Messine? -_-

verovatno dok ne promeni klub

Kako Siena kida :Hail: 104-61 protiv Skavolinija, Bo 19 minuta, 17+4+3+3 i index 22. Aleksandrov 8+6 za goste, jedan od boljih.

Ali kakvo gaženje Albe od strane Bamberga!!!51 razlike, uz 12 poena Šuputa. Mislim da je odnos indeksnih poena oko 130-15 :lol:

Da li je Pešić POW Valensiju preuzeo sa skorom 1-6, ili 1-5?

1-6

ako valnesija pobedi, a armani izgubi valensija prolazi dalje. ako pobede i valensija i armani, valensija prolazi ako efes pobedi u moskvi.

Neverovatno kako je pokrenuo i preokrenuo ekipu za kratko vreme.

ako valnesija pobedi, a armani izgubi valensija prolazi dalje. ako pobede i valensija i armani, valensija prolazi ako efes pobedi u moskvi.
lose si ti izracunao. Ako Armani izgubi, Valensija svakako ide dalje. Isto vazi i ako Valensija pobedi.edit> u stvari, ja sam se zajebao, prevideo sam eventualni trougao. Ne znam kako onda ide racunica.

Edited by Joe D

Da li je Pešić POW Valensiju preuzeo sa skorom 1-6, ili 1-5?
1-11, ali su mu u medjuvremenu poništili neke poraze. <_< Ako je vodio tim u 6. kolu, znači da je preuzeo sa 1-4.
1-11, ali su mu u medjuvremenu poništili neke poraze. <_< Ako je vodio tim u 6. kolu, znači da je preuzeo sa 1-4.
1-6 u spanskom prvenstvu, 1-4 u evroligi. Mislim da je degenije pitao za prvenstvo.

Pitao sam za prvenstvo.