Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Ako bismo ga potpisali danas, stigao bi cak da odradi zagrevanje pre utakmice s Prokomom

Posted
Eto nam ga novi plej! feler.gif
Ne!Nikodije kaze da je Chester Mason prevara.
Posted

Moze li neko da otvori tarot i pogleda do kad ce nasa najbolja cetvorka(Novica)da bude u nemilosti Messine? -_-

Posted

verovatno dok ne promeni klub

Posted

Kako Siena kida :Hail: 104-61 protiv Skavolinija, Bo 19 minuta, 17+4+3+3 i index 22. Aleksandrov 8+6 za goste, jedan od boljih.

Posted

Ali kakvo gaženje Albe od strane Bamberga!!!51 razlike, uz 12 poena Šuputa. Mislim da je odnos indeksnih poena oko 130-15 :lol:

Posted

Da li je Pešić POW Valensiju preuzeo sa skorom 1-6, ili 1-5?

Posted

ako valnesija pobedi, a armani izgubi valensija prolazi dalje. ako pobede i valensija i armani, valensija prolazi ako efes pobedi u moskvi.

Posted

Neverovatno kako je pokrenuo i preokrenuo ekipu za kratko vreme.

Posted (edited)
ako valnesija pobedi, a armani izgubi valensija prolazi dalje. ako pobede i valensija i armani, valensija prolazi ako efes pobedi u moskvi.
lose si ti izracunao. Ako Armani izgubi, Valensija svakako ide dalje. Isto vazi i ako Valensija pobedi.edit> u stvari, ja sam se zajebao, prevideo sam eventualni trougao. Ne znam kako onda ide racunica. Edited by Joe D
Posted
Da li je Pešić POW Valensiju preuzeo sa skorom 1-6, ili 1-5?
1-11, ali su mu u medjuvremenu poništili neke poraze. <_< Ako je vodio tim u 6. kolu, znači da je preuzeo sa 1-4.
Posted
1-11, ali su mu u medjuvremenu poništili neke poraze. <_< Ako je vodio tim u 6. kolu, znači da je preuzeo sa 1-4.
1-6 u spanskom prvenstvu, 1-4 u evroligi. Mislim da je degenije pitao za prvenstvo.