Wednesday at 14:522 days kako se razmotava grčki playof, iskoči mi reklama nekog opskurnog portala, da će ga prekinuti i da neće biti prvak ove sezone
Wednesday at 15:362 days tamo se valjda umešala Grčka vlada i odložila utakmicu ili suspendovala serijuveseli Janakopulos je opet pravio neki zijan, pa je bežo od policije. da je taj brat Srbin, mislim da bi bio od onih koji glasaju Nestora i njegov pokret
10 hours ago10 hr jel prenosi neko pao oly?kao da sam video nakavu, na areni idu italijanski, španski, ruski i francuski playof Edited 10 hours ago10 hr by kud u maglu Simoviću
10 hours ago10 hr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel prenosi neko pao oly?kao da sam video nakavu, na areni idu italijanski, španski, ruski i francuski playofArena Premium 3
8 hours ago8 hr Šta uradi mvp Evrolige i mvp u izboru unije igrača... Ovo je neviđeno...Svaka čast Slukasu za reakciju.
8 hours ago8 hr Svi su gadni u tom Pao-u, Ataman otkad postoji, a ostali koji se ističu ponašanjem su povukli na gazdu i trenera, takva je kultura nametnuta. Nunn prednjači iz nekog razloga. Najgori gubitnici koji postoje svi djuture.
7 hours ago7 hr Na kraju ispade Barcokas normalniji lik a bio je prvi kandidat da dobije preko ustaMcKissic dao sve od sebe da sacuva Furnijea al jbg ne mozes odraslog coveka da bejbisitujes ako on resi da pravi pizdarije. Da mi je neko rekao da ce Tajrik biti Dalaj Lama u odnosu na ostale na kraju sezone....