Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Dusan Alimpijevic i Besiktas produzili saradnju za naredne 2 sezone.

• Replies 3.7k
  • Views 334.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Jel rekao Ataman novinarima da poglrdaju tabelu Evrolige i sve ce im biti jasno?

• Delija67
    Delija67

U Bosni Igokea pobedila sve utakmice regularnog dela i podnela inicijativu da im se dodeli titula bez dodatnog smaranja sa final 4 u cemu su ih podrzali Borac i Spurs. Naravno, kosarkaski savez nije h

Posted Images

kako se razmotava grčki playof, iskoči mi reklama nekog opskurnog portala, da će ga prekinuti i da neće biti prvak ove sezone

gospode

tamo se valjda umešala Grčka vlada i odložila utakmicu ili suspendovala seriju

veseli Janakopulos je opet pravio neki zijan, pa je bežo od policije. da je taj brat Srbin, mislim da bi bio od onih koji glasaju Nestora i njegov pokret

Navodno je dogovoreno da se finale u Grckoj nastavi u petak.

jel prenosi neko pao oly?

kao da sam video nakavu, na areni idu italijanski, španski, ruski i francuski playof

Edited by kud u maglu Simoviću

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel prenosi neko pao oly?

kao da sam video nakavu, na areni idu italijanski, španski, ruski i francuski playof

Arena Premium 3

samo to nemam

dry

Nije razočarao cirkus za sad jerry

Šta uradi mvp Evrolige i mvp u izboru unije igrača... Ovo je neviđeno...

Svaka čast Slukasu za reakciju.

A i Furnije nije čist...

A grčke sudije su šou.

Nanu treba neki Pnini da ga namesti... retko odvratan igrač

Svi su gadni u tom Pao-u, Ataman otkad postoji, a ostali koji se ističu ponašanjem su povukli na gazdu i trenera, takva je kultura nametnuta. Nunn prednjači iz nekog razloga. Najgori gubitnici koji postoje svi djuture.

Na kraju ispade Barcokas normalniji lik a bio je prvi kandidat da dobije preko usta

McKissic dao sve od sebe da sacuva Furnijea al jbg ne mozes odraslog coveka da bejbisitujes ako on resi da pravi pizdarije. Da mi je neko rekao da ce Tajrik biti Dalaj Lama u odnosu na ostale na kraju sezone....

2 hours ago, Lord Stef said:

preko usta

Preko oči