Кристофер Лумумбо Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 Juce sam gledao utakmicu slovacke lige i jedan ruki, brandon rush, sutirao je 10/10 za 3 u prvih 11 minuta utakmice. Na kraju je dao 53 poena. 1
smooth.Op Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 Piše da mu je Vladimir Lukajić menadžer. Je l' to Strujin sin?
garmonbozia Posted October 27, 2024 Posted October 27, 2024 gleda li neko Oly - Pao na SK1? barcokas + vokap = zločin prema košarci
John Dies at the End Posted October 27, 2024 Posted October 27, 2024 Bole oci od kosarke koju igra Oly
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Izgubi Virtus u Breši iako su imali +6 u finišu. Džoni Ivanović i neki ludi Amer koji je imao 10/10 iz igre pogodili klač trojke. Posle Klajburn napravio faul na šutu za 3, nekih 4 sekunde pre kraja. 1
bradilko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 klajburn najgluplji moguci faul. posle ova amer promasi obruc na trecem bacanju. heket resava pored zivih belinelija, sengelije i drugih. milo mi je za ivanovica. igra petorku. tu je i bilan
smooth.Op Posted January 7 Posted January 7 Šta radi Barselona jbt. Dva kola za redom u acb oni ne mogu da završe utakmicu kako treba. Tačno su prošlogodišnji Partizan 2.0. Tajmaut pred odlučujući napad Đirone. Penjaroja prvo 30 sekundi stoji sa pomoćnicima, konsultuju se. Dolazi pred igrače i kreće da priča, kad Anderson uleće baš glasno kao znam šta će igrati. Igraju ghost screen tri puta već i sad će. Faktički se ne dogovore ništa, nego trener nacrta samo na tabli kako će da brane ghost screen i kaže nema faula i nemam više tajmauta. Igrači izlaze i dogovaraju se nešto na svoju ruku, a trener stoji pored njih, uopšte ga ne konstatuju. Ide napad i ne bude ghost screen, u celoj frci, na samom isteku napada primaju koš i ćao. Sad im visi kup kralja baš i mislim da se to neće tolerisati nikako. Penjaroja je bivši.
Valk Posted January 11 Posted January 11 "Okobo pokazao srednji prst sudijama pa sam otišao u svlačionicu" 1 1
Valk Posted January 14 Posted January 14 3 hours ago, Venom said: I'll see myself out Ili što bi se na forumu reklo: ispratiću se sam(a) 1
Valk Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, garmonbozia said: okobo je rekao sigurno "fak ju referi!" "Fakju Điđi Datome" Nego, ne znam da li ste pogledali šta je prethodilo ovome. Monako gubi, Okobo trči kontru i na liniji za tri frljne loptu i tako skandalozno flopuje da mu je sudija odmah zavalio tehničku. Najbolje je posle što nakon tog 🖕 ide sam u svlačionicu, prolazi pored zgranutog Spanulisa i ni ne pozdravljaju se, odlazi mrtav ladan. Vasilis je posle i dao izjavu u kojoj ga je jako iskritikovao, najavio sankcije kluba itd tako da 🤞 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 14 Posted January 14 Zar ga nije i Obradović suspendovao ne tako davno, da bi se odjednom volšebno vratio u ekipu. Očito bata ima neki problem. Još se ja čudio što budalu nisu vodili na OI, falio im šuter ko lebac 2
pbg12345 Posted January 18 Posted January 18 https://basketball.hr/vijesti/simon-ne-posustaje-lako-za-38-poena-i-17-skokova-lako-i-i-za-valorizaciju-55-ali-covjek-igra-40-minuta/18017 1
Recommended Posts