Defunctus Posted June 10 Posted June 10 On 8. 6. 2024. at 11:28, Renegade said: Ima na ertflix. Samo treba da se napravi nalog, ne treba ni vpn ni ništa drugo. Hvala za ovo, ne moze bolji strim. 1
Moća Posted June 10 Posted June 10 Ima li koji strim za Pao Oly? Ne mogu sad da se registrujem na ertflix.
Defunctus Posted June 10 Posted June 10 Oly je imao preluda kucanja u cetvrtoj, nalozili su se da osvoje veceras
Defunctus Posted June 10 Posted June 10 Ipak nista od titule veceras, Papapetru prelomio sa trojkom. Mozda i bolje da se proslavi u Pireju
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 pao vratio po na svoj teren barcokas glup ko kurac, ponovo ne znam šta se čeka da daju ovlašćenja spanulisa ovaj lik ih već isuviše košta 1
Defunctus Posted June 12 Posted June 12 (edited) Nema sta, Barcokas ih unistio sa losim postavama dok se lomilo. Vokapa treba zakljucati u svlacionici u trenucima dok Pao okrece tekmu. Nema sta da radi na terenu i prangija trojke iz ocaja. Nan igracina, mora se priznati. Edited June 12 by Defunctus
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 moraće oly da igra herojski basket u petoj mada sumnjam, mislim da su ih ubili u pojam još kad vide slukasa, mrka kapa
Defunctus Posted June 12 Posted June 12 Dosta se gaji domacinsko sudjenje u celoj seriji, minimalne su im sanse u Oaki. Pre ce biti stoka razlike nego neki egal na kraju.
FPLS Posted June 12 Posted June 12 Trinkijeri nastavlja da briljira... Nakon izgubljene abe protiv ekipe koju je predvodio 1 Filip Covic i tri uzastopne godine blamiranja u Nemackoj sa Bajernom, uspeo je da ostavi i Zalgiris bez titule u Litvaniji (3-1 za Ritas u finalu). Kamen bi pokvario 1 4
Lord Stef Posted June 14 Posted June 14 (edited) Kazu dobri ljudi odavde da je na Ertflixu, ttrazi samo registraciju, ja se registrovao sinoc jer sam mislio da je 14. i da se tad igra utakmica edit: s tiim sto ne radi ima na batmanstream.watch nekoliko streamova edit 2: ipak radi, samo ne na Ert sport nego Ert world. Edited June 14 by Lord Stef 1
Lord Stef Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, levi said: radi Ertfkix, ne može bolji strim Da da, editovah, pratio sam link sa njihove naslovne strane koji je nesto zabagovao
Defunctus Posted June 14 Posted June 14 Mislio sam da ce se Oly samoubiti od prvog minuta, ali se dobro drze
Recommended Posts