Profesionalac Posted June 7 Posted June 7 Prosto neverovatno da bi jedan od dva/tri najbolja centra u EL dobro legao ekipi koja se bori za top 16 2
bradilko Posted June 8 Posted June 8 19 minutes ago, nahbar said: Jel Ataman mahao tabelom EL na konferenciji za stampu? jeste, bas je spomenuo zvezdocku kako se vozdigla krajem sezone i od jedne rekreativo ekipe u evroligi "osvojila" titulu prvaka srbije. jos je rekao da ste mogli manje para da utrosite za tim glede kasnijih sportskih " dostignuca". spominjao je i zvezdockinih 10 godina evroligaske top 9 tuge. spomenuo je i onaj mim sto se vukao i po forumu kad srdjan djokovic kaze sinu ne teniseru " bolje da sam u ... nego.." 1
booyaka Posted June 8 Posted June 8 59 minutes ago, nahbar said: Jel Ataman mahao tabelom EL na konferenciji za stampu? Žalio se da mu sudije ne persiraju. 1 1
bradilko Posted June 8 Posted June 8 15 minutes ago, booyaka said: Žalio se da mu sudije ne persiraju. to si sad izmislio. kupi si patike 1
*edited by mod Posted June 8 Posted June 8 10 hours ago, Micko8 said: Kako bi Milutinov dobro legao Zvezdi kao prvi centar a Denveru kao rezervni Aj za početak neka bude ovog leta drugi centar reprezentacije.
MiddleClass Posted June 8 Posted June 8 (edited) Ko je prenosio Oli Pao, arena ili sk? Edited June 8 by MiddleClass
Defunctus Posted June 8 Posted June 8 Ja sam muku mucio sa strimovima, seckali su i skroz prekidali konstantno. Ako neko nadje dobar za trecu, nek seruje. 1
Renegade Posted June 8 Posted June 8 Ima na ertflix. Samo treba da se napravi nalog, ne treba ni vpn ni ništa drugo. 2
booyaka Posted June 8 Posted June 8 Odlična utakmica između Virtusa i Armanija, Kordinije fenomenalan.
Profesionalac Posted June 8 Posted June 8 Real odbranio domaći teren protiv Mursije u prvom meču finala i tako im prekinuo niz od 5 plejof brejkova
Micko8 Posted June 9 Posted June 9 On 8. 6. 2024. at 0:06, *edited by mod said: Aj za početak neka bude ovog leta drugi centar reprezentacije. Ne lozi se dzaba
Recommended Posts