March 22, 20223 yr Quote Željko Šakić je novi igrac Uniksa. Gori more tope se tribine. Edited March 22, 20223 yr by Plajvi
April 5, 20223 yr gledao malo kluz vs ludvizburg. kakva dvorana, puna navijaca, sjajna atmosfera. igraju tamo bircevic i stipanovic nekad cedevita.
April 5, 20223 yr 1 hour ago, bradilko said: gledao malo kluz vs ludvizburg. kakva dvorana, puna navijaca, sjajna atmosfera. igraju tamo bircevic i stipanovic nekad cedevita. @Moća
April 5, 20223 yr Svake godine sve veci budzet. Mislim da bi trebali da dovedu stranog trenera i da bi to bilo jos bolje.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
April 10, 20223 yr posle onakvog suta za tri barsa gubi od loseg reala. moguce da ce iskljuciti mirotica
April 10, 20223 yr jebalo vas gledanje snimaka za sve zivo. po 5 minuta bleje u ekran. jebem vam glupa pravila. sta onda sudite koji moj?
May 14, 20222 yr Jedan od mojih najomiljenijih košarkaša, gospodin Omar Kuk, večeras se u suzama oprostio od košarke. Punih 40 godina. Prethodno je ostavio Saragosu u ligi.
May 15, 20222 yr 9 hours ago, Nikodije said: Jedan od mojih najomiljenijih košarkaša, gospodin Omar Kuk, večeras se u suzama oprostio od košarke. Punih 40 godina. Prethodno je ostavio Saragosu u ligi. +1