theanswer Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 I Himki trenira. CSKA je čak pre neki dan igrao neku utakmicu sa novinarima ili zaposlenima ne znam ni ja. U Belorusiji najopuštenije igraju fudbal pred publikom.
goofs Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise
MiddleClass Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 1 hour ago, goofs said: moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica...
renne Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 2 minutes ago, MiddleClass said: Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica... cepaju ovi po lokalima virtuelni fudbal samo tako maloumnici
pacey defender Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 15 minutes ago, levi said: Kako se Jokara ovako opet udebelio za kratko vreme? ccc
theanswer Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Španci planiraju da završe prvenstvo najverovatnije plejofom na Kanarskim ostrvima. Odluka bi mogli biti donešena za nedelju dana. Funkcionisalo bi tako što bi 16 timova igralo plejof na 2 i 3 dobijene i takmičenje bi trajalo oko 2 meseca. Igralo bi se bez publike naravno.
theanswer Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Bertomeu danas na konf callu sa novinarima kaže da je cilj da se završi ova sezona, da je rano za priču o sledećoj, da je neki rok za završetak kraj jula, da su klubovi odgovorni da vrate igrače u svoju zemlju, da se razmišlja o više formata, da ako bude nemoguće da se igra da će da se otkaže sezona i tako ništa preterano konkretno.
theanswer Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Bertomeu jede govna, postoji rekao bih možda 5% šanse da se sezona završi
keitel Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Pričao je i prof. Koprivica o problemima oko ovog nastavka sezone i preuranjenog plejofa koji bi slijedio. Jedino smisleno je da se sezona završi sa ili bez proglašenja prvaka a turniri za popunu svih takmičenja organizuju sa novim timovima u novoj sezoni, kada se za to steknu uslovi.
Moća Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Gde ima to da se procita ili cuje?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts