March 22, 20205 yr I Himki trenira. CSKA je čak pre neki dan igrao neku utakmicu sa novinarima ili zaposlenima ne znam ni ja. U Belorusiji najopuštenije igraju fudbal pred publikom.
March 22, 20205 yr moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise
March 22, 20205 yr 1 hour ago, goofs said: moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica...
March 22, 20205 yr 2 minutes ago, MiddleClass said: Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica... cepaju ovi po lokalima virtuelni fudbal samo tako maloumnici
April 13, 20205 yr Španci planiraju da završe prvenstvo najverovatnije plejofom na Kanarskim ostrvima. Odluka bi mogli biti donešena za nedelju dana. Funkcionisalo bi tako što bi 16 timova igralo plejof na 2 i 3 dobijene i takmičenje bi trajalo oko 2 meseca. Igralo bi se bez publike naravno.
April 16, 20205 yr Bertomeu danas na konf callu sa novinarima kaže da je cilj da se završi ova sezona, da je rano za priču o sledećoj, da je neki rok za završetak kraj jula, da su klubovi odgovorni da vrate igrače u svoju zemlju, da se razmišlja o više formata, da ako bude nemoguće da se igra da će da se otkaže sezona i tako ništa preterano konkretno.
May 1, 20205 yr Pričao je i prof. Koprivica o problemima oko ovog nastavka sezone i preuranjenog plejofa koji bi slijedio. Jedino smisleno je da se sezona završi sa ili bez proglašenja prvaka a turniri za popunu svih takmičenja organizuju sa novim timovima u novoj sezoni, kada se za to steknu uslovi.