Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Virtus počinje da trenira 

Kakvi maloumnici
  • Replies 3.7k
  • Views 333k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Jel rekao Ataman novinarima da poglrdaju tabelu Evrolige i sve ce im biti jasno?

• Delija67
    Delija67

U Bosni Igokea pobedila sve utakmice regularnog dela i podnela inicijativu da im se dodeli titula bez dodatnog smaranja sa final 4 u cemu su ih podrzali Borac i Spurs. Naravno, kosarkaski savez nije h

Posted Images

I Himki trenira. CSKA je čak pre neki dan igrao neku utakmicu sa novinarima ili zaposlenima ne znam ni ja. U Belorusiji najopuštenije igraju fudbal pred publikom. 

moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise 

1 hour ago, goofs said:

moj ortak je do juce isao svaki dan u kladionicu (da radi), uglavnom zbog belorusa. sad valjda kako se skracuje curfew i ukida javni prevoz nece morati vise 

Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica... :D

2 minutes ago, MiddleClass said:

Nije zbog Bjelorusa. No zbog tombole i kucica... :D

cepaju ovi po lokalima virtuelni fudbal samo tako

maloumnici

• 3 weeks later...

15 minutes ago, levi said:

Kako se Jokara ovako opet udebelio za kratko vreme? ccc

Španci planiraju da završe prvenstvo najverovatnije plejofom na Kanarskim ostrvima. Odluka bi mogli biti donešena za nedelju dana. Funkcionisalo bi tako što bi 16 timova igralo plejof na 2 i 3 dobijene i takmičenje bi trajalo oko 2 meseca. Igralo bi se bez publike naravno. 

Bertomeu danas na konf callu sa novinarima kaže da je cilj da se završi ova sezona, da je rano za priču o sledećoj, da je neki rok za završetak kraj jula, da su klubovi odgovorni da vrate igrače u svoju zemlju, da se razmišlja o više formata, da ako bude nemoguće da se igra da će da se otkaže sezona i tako ništa preterano konkretno. 

• 2 weeks later...

Asvel zavrsio sezonu...

Bertomeu jede govna, postoji rekao bih možda 5% šanse da se sezona završi 

100% ce se sezona zavrsiti.

Bez Asvela?

Pričao je i prof. Koprivica o problemima oko ovog nastavka sezone i preuranjenog plejofa koji bi slijedio. Jedino smisleno je da se sezona završi sa ili bez proglašenja prvaka a turniri za popunu svih takmičenja organizuju sa novim timovima u novoj sezoni, kada se za to steknu uslovi.

Gde ima to da se procita ili cuje?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk