Svarog Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 čovek je nosio crne čarape dok je igrao. u startu ga diskvalifikuje za svaku simpatičnost ma šta postigao kao trener.
pbg12345 Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 kazem ja dve odvojene licnosti ima tih ljudi sto ih malo kasnije prodju "mladalacke ludosti"
goofs Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 11 hours ago, pbg12345 said: i podjednako je gadan bio kao igrac Potpuno ogavan, on i Gavrilo Pajovic, u Morači u kojoj je konstantno magla.
pbg12345 Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 da pisali smo vise puta cini mi se (ko i o svemu ostalom ) i onaj njihov kapiten vukcevic nosonja, bas gadna njuska pa silovatelj bulatovic, sveti otac tomas pa onda stigao sasa obradovic koji na treningu prebije 1 milenka topica ali na stranu individualno, kao ekipa su imali neki los, mracan trip dal se bese tad oko buducnosti muvao i onaj lik sto je kasnije zbog prebijanja sudije dobio dozivotnu zabranu? jbt, poceo sam mesati koljevica, jeretina, sekularca i gomilu tih njihovih "talenata", odnosno delove biografija njihovih jeretin jeste nekog nabadao, ali ovo konkretno mislim da je neko drugi bio
Ratamahatta Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Najodvratniji je bio onaj sportski direktor njihov, zaboravio sam mu ime. Mitrovic? Mislim da sam citao skoro da je Vukcevic ispeglao komsiju nekog, meni ovaj Sehovic sad totalno vuce na njega. Navijam za Partizan kad igraju protiv njih.
pbg12345 Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 brkati bese? ma divna druzina sa sve presjednikom milom
Ratamahatta Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 (edited) Da, da, brka. Sezonu ili dve su apsolutno svi koji valjaju igrali tamo, pola reprstacije. Rakocevic, Obradovic, Tomasevic, Topic, Scepanovic, Milojevic, Bulatovic, Brkic, Kuzmanovic, itd. Sa sve Mutom. Jedino je Vujanic falio. Edited July 13, 2019 by Plajvi
Ratamahatta Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Jebem ti budalu. Da bog ceo zivot proveo u Italiji.
darkonet Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Danilo Mitrovic..mora da je Dule njega kopirao hahahaha Dzabe toj Budućnosti koga su sve dovodili kad nista ozbiljnije u Evroligi nikada nisu uradili osim rekorda kojeg čini mi se jos uvek drže kad ih je bambergovala Sijena
Ratamahatta Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Igrali su jednom play-off protiv Panatinaikosa, secam se da su ih oterali u majstoricu. E sad da li je bila osmina finala ili cetvrtfinale, ne secam se, to je bilo negde u onoj eri kad su bile 2 paralelne EL.
theanswer Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 1 hour ago, Plajvi said: Igrali su jednom play-off protiv Panatinaikosa, secam se da su ih oterali u majstoricu. E sad da li je bila osmina finala ili cetvrtfinale, ne secam se, to je bilo negde u onoj eri kad su bile 2 paralelne EL. Bila je osmina finala, to je bila poslednja sezona objedinjene Evrolige pre cepanja na EL i Suproligu. Suproliga je i trajala samo godinu dana. Te sledeće sezone je Tomašević bio MVP ali su izgubili lagano od Reala.
Кристофер Лумумбо Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 teo kod picke celave! to ce morati da se gleda uzivo.
goofs Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Glede Tea i Cjacje - Zabari su usvojili neki zakon koji donosi poreske olaksice na strucnjake svih profesija koji su bar 2 poslednje godine ziveli van Italije. Kazu da ce fudbalski timovi dosta profitirati od toga, za ocekivati je da i kosarkaski (bar ovi najjaci) budu platezno mocniji. Mozda se italijanska liga vrati na staze stare slave.
Recommended Posts