June 30, 20195 yr pa moguce, i meni se cini. fazon je sto je bilo nekoliko ekipa u NBA koje su bile spremne da mu daju 45m za 3 godine, pa ko god da poteze pricu racuna da od Barselone mora dobiti vise nego ovo. A mozda je coveku samo pun falus seljakanja, 3 tima je promenio za manje od 2 godine.
July 6, 20195 yr On 4.7.2019. at 19:52, goofs said: Smrdi li to onda na Teodosija u CSKA? Ja mislim da je dvojba izmedju Olija i Makabija. Lično mislim da će da se vrati u Grčku.
July 10, 20195 yr On 30.6.2019. at 13:46, goofs said: pa moguce, i meni se cini. fazon je sto je bilo nekoliko ekipa u NBA koje su bile spremne da mu daju 45m za 3 godine, pa ko god da poteze pricu racuna da od Barselone mora dobiti vise nego ovo. A mozda je coveku samo pun falus seljakanja, 3 tima je promenio za manje od 2 godine. I rekao je da mu ovo pruza sto u NBA ne moze dobiti, porodicnu stabilnost na duze staze.
July 11, 20195 yr zasto on zaboga ne ide u nba? imao je valjda ugovor na jos godinu u olimpijakosu, verovao sam da ga samo to moze zadrzati u evropi jos tih godinu dana zna li se jel popovic pokazao ikakvu zelju da ga vidi u ekipi? makar u letnjoj ligi jel on bese ranije igrao letnju ligu?
July 12, 20195 yr 20 hours ago, theanswer said: Niko nije ispratio, Ćaćo u Milanu, priča se da će Milutinov u CSKA Olympiacos turns down CSKA’s improved offer for Milutinov
July 12, 20195 yr može se reći da nisu videli najbolje od Radonjizma, samo nagoveštaje Edited July 12, 20195 yr by levi
July 12, 20195 yr Najbolji ubedljivo je bio onda u sinhronizaciji sa sudijom kad je neko igrao nogom. Honorable mentions: Kad je popizdeo na Dangubica protiv nekog Ergonoma™ i kad je nadrkan usao na zreb Kupa.